2777
2789
عنوان

چرا اینطورین پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 52 پست
فک میکنید بالعکسشو ما ندیدیم؟؟؟؟ک دختریربوده تا ی کوجولو ب مشگل خورده پسره رفته؟؟ولی همرو ب ی دید نم ...

حرفت درسته ذات خراب بی لیاقتی واقعن ربطی به جنسیت نداره، ولی خب باز خرابا شانس دارن پسرای خوبم گول اون دختریو میخورن که پر توقعه هم دهن سرویس کن میرن با اونا همکار براشون می کنن احترامشونم نگه میدارن

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفت درسته ذات خراب بی لیاقتی واقعن ربطی به جنسیت نداره، ولی خب باز خرابا شانس دارن پسرای خوبم گول ا ...

خاهر گلم من پسرم و از قضا اهل رفاقت هستم هر سبک رفیق تحصیل کرده تا کسی ک ترک تحصیل کرده کارخونه دار تا کارگر ساده رفیق دارم با کوجیک و بزرگ‌گشتم باور کن هیچکس ارزشی قائل نیس واس کسی ک بی ذاته خوبی کردن بلد نیس و قدر دان خوبی ادمم نیس پسرای خوب درست اینجور ادمارو در حد سلام علیک هم انتخاب نمیکنن

ی عده هستن انتخاب میکنن تحمل میکنن گند میزنن ب خودشون تا ب خاسته خودشون برسن ولاغیر 

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

کلیشه ایی نیس واقعیته اتفاقامن تو این جا دیدم کسی ک نظر خاسته درمورد پسری همه گفتن ن اوکی نیس ولی هز ...

یه سوال با یک پسر که خیلی خوب بودیم و فقط یه بار گفت با کسی دیگه هم دوسته و من باهاش کات کردم بعد دو ماه خودش هی زنگ زد پیام داد ک چرا رفتی من دیگه محلش ندادم دوماهی بود پیگیر شده بود بعد من بهش گفتم از من ناراحتی یا دلگیری نداری؟ چیزی نگفت و دیگه پیامی نداد بنظرتو از من ناراحته یا کلا قیدمو زده؟

خاهر گلم من پسرم و از قضا اهل رفاقت هستم هر سبک رفیق تحصیل کرده تا کسی ک ترک تحصیل کرده کارخونه دار ...

فعلا که دور دوره همون بد ذاتاس هر چی بخوان گیرشون میاد همه هم دوسشون دارن 

تجربه کردم که میگم هر چقد خوب باشی کم ارزشتری براشون

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
یه سوال با یک پسر که خیلی خوب بودیم و فقط یه بار گفت با کسی دیگه هم دوسته و من باهاش کات کردم بعد دو ...

بفرمایید اینم نمونه ایی ک گفتم 

کسی ک همزمان با کسی دگ بوده. ب چ دردت میخوره؟؟؟

الان چرا پیگیری ک قیدتو زده یا ن؟؟

دوباره میره تو رابطه بعد میاد میگ خیانت کرد بهم همه پسرا خاک بر سرن لجنن خب این مشخصه چیکارس کیه چیه تازه ب فکر اینی ک قیدتو زده یان؟؟

من نظری درمورد حیون ندارم

فعلا که دور دوره همون بد ذاتاس هر چی بخوان گیرشون میاد همه هم دوسشون دارن تجربه کردم که میگم هر چقد ...

کامنت بالاییتو ببین