2777
2789
عنوان

خانواده خاستگارم همه ی فامیلاش

118 بازدید | 23 پست

خانوادش به کل سیگاری ان شراب هم میخورن واسه یلدا واسه عید و خوشگدرونی هاشون 

موقه رانندگی هم فحش میدن عصبی هم بشن فحش میدن 

به دختر هم اجازه دانشگاه رفتن میدن ولییی سرکار رفتن رو نمیدن و دختر عمه ها و دایی های خاستگارم فقط دانشگاه درس خوندن اما بعد ازدواج اجازه کار کردن رو شوهراشون بهشون نداد. 

و بیشتر ازدواجشون هم فامیلی بوده  مثلا دختر عمو با پسر عمو اینجور یا هم محلی های خودشون میگیرن 

از لحاظ مالی پسره خونه و ماشین و کار هم داره درامدش ماهیانه ۱۰۰ میلیون هست و چیزایی که داره از پدرشه 

و تو اطلاعات کار میکنن.پلیسن

اگه ازم بپرسی بهشت رو این زمین کجاست از اینجا بهت میگم🕋😍🤍💯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر تاپاش طلا باشه ولی اطلاعاتی باشه کنسله از نظر من

بعدم اینا چجور اطلاعاتی هستن که اهل مشروب و این چیزان؟ مگه حرام و ممنوع نیست

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
خب با این اوصاف چه دلیلی داره بری سرکار

دوست دارم شاغل باش اما میگه من کل کارتمو بهت میدم اگه مشکلت پوله ولی چون تو فامیلا اینجورین توام نباید بری

سر تاپاش طلا باشه ولی اطلاعاتی باشه کنسله از نظر منبعدم اینا چجور اطلاعاتی هستن که اهل مشروب و این چ ...

تازه داداشش هم چند ساله دوست دختر داره اما عقدش نمیکنه پلیسه 

احتمالا ازین مدل بی بند و بار ها هستن و مرد سالاری دارن

بله منم شک دارم چیکار کنم

دوست دارم شاغل باش اما میگه من کل کارتمو بهت میدم اگه مشکلت پوله ولی چون تو فامیلا اینجورین توام نبا ...

من هرکی اطرافم میبینم که سرکار میره میگه کار واسه زن ساخته نشده با روحیه اش نمیسازه حالا خوددانی 

بقیه چیزارو در نظر بگیر بیشتر تا شغل 

سر تاپاش طلا باشه ولی اطلاعاتی باشه کنسله از نظر منبعدم اینا چجور اطلاعاتی هستن که اهل مشروب و این چ ...

عزیزم دیگه بلید به همه ما ثابت شده باشه 

اکثر دولتی ها و نظامی ها فقط ظاهر قضیه رو حفظ می‌کنند 

انقد سیستم آلوده و کثیفه که تصور نمیکنید من اطلاعاتی دارم‌که نمیشه اینجا عنوان کرد

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
فقط منبع درآمدش همین شغل نظامی هست ۱۰۰ میلیون حقوقش؟؟؟!!!!

نه نه چندین تا خونه دارن