2777
2789

دخترا با نظراتتون کمکم کنید

خونوادم هشت ماهه دقیق خونه من نیومدن خونم با خونه خونواده شوهرم تو یه حیاطه

سره اینکه میگن خونواده من دعا میارن دعوا شده اونا هشت ماهه نمیان

حالا بعد کلی مدت مامانم هی میخاد بیاد من نمیزارم ولی امشب گفته میخام برات یلدایی بیارم

یلدایی اولم نیست پارسال تا جون ادمیزاد و طلا برام اوورده بود ولی میگه امسالم میارم

حالا به شوهرم میگم برو میوه بگیر میگه نمیشه بهشون بگی نیان بگو یلدایی رو با همون سیسمونی بیارن

خسته شدم میخام اگه واقعا خونوادمو نزارن بیان ول کنم برم

ننه خودش همش اینجا پلاسه کار نموند سرم نیاره تا تف و فحش و نفرین

چیکار کنم الان بنظرتون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینطوری که نمیشه بازم با شوهرت صحبت کن هرچی نباشه خانوادتن به شوهرت بگو تو خودت خانوادت برات مهم نیستن؟ منم مثل تو خودشو جای تو بزاره و درکت کنه و اگه زندگی تون خوبه اصلا درست نیست خونه زندگیتو ول کنی شاید یه زمانی باز پشیمون بشی

دیگه ببین دل من چه خبره تازه هشت ماهه باردارم هیچ وقت درکم نکرد

حیف که بارداری
باید باردار نمیبودی
ول میکردی میرفتی
چیه همش چالش تو زندگی همش نا ارومی 

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

وا چرا خانوادت نیان شوهرت چه قدر پرروعه نگفتی بهش ینی خانواده من حق ندارن بیان خونه دخترشون؟چرا جدا ...

شوهرم جدا نمیشه

همش اونا دخالت میکنن

ننش همش یادش میده بخدا هشت ماهه نیومدن ففط یه بار اوایل بارداری هوس ترشک میکردم بابام یه ظرف بزرگ ترشک و میوه گرفت خودشم اومد بعدش که رفت فرداش مادرشوهرم جوجه داشت اونارو با مرگ موش کشت بعد الکی گفت دعا اووردن اینطوری شده

به آقاتون بفرمایید من دیگه نمیخوام با ننت زندگی کنم برو خونه بگیر من زیر بوته به عمل نیومدم

میخام اگه کلا نزاره خونوادم بیان جمع کنم برم خودش بمونه و ننش