2777
2789
عنوان

نامزدم به اصالتم توهین کرد 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 86 پست
وای دقیقا دقیقا همینطوره . بشدت خودخواه و بچه ننهباباش میگف بمیر میمردمنم کارم ب روانپزشک رسید از دس ...

مشکل اینجاست خیلی باسیاست ومکارودروغگوان، باپنبه سرتو میبرن باخونسردی عصبیت میکنن حقتو میخورن بعد میگن ماکاری نکردیم توبودی، براهمین کسایی مث ما کع صاف وساده وروایم بااین قوم نمیتونیم بسازیم میگم کع باید یکی ازخودشون باسیاست زیاد ازپسشون بربیاد، اره جداشدیم

دیگه وقتشه بری... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره فرین خسیس هم هستن تازه هداروشکرنیومدن جلو اهلاق تیغ زنیم دارن واصلا دلشون نمیاد براعروس خرج کنن ...

وای دقیقاا😂😂 یعنی بگن بارز ترین صفتشون چیه میگم تیغ زن . انتظار داشت از من به اون چیزی میماسه

همیشه میگف مگه چ خاصیتی داری؟ یبار ازم پول قرض گرفت نمیخواست پس بده میگفت منم برات خرج کردم چشمت دنبال قرضت نباشه😐

مشکل اینجاست خیلی باسیاست ومکارودروغگوان، باپنبه سرتو میبرن باخونسردی عصبیت میکنن حقتو میخورن بعد می ...

چقدر واقعا خوب اینارو میشناسید انگار اینارو خودم تایپ کردم !!! بشدت زبون بازن و بقول شما با خونسردی با پنبه سرتو میبرن. شما اهل کجایید ؟ من واقعا ادم صاف و ساده ای بودم این کاراشو نمیتونستم هضم کنم

وابسته و عاشقش نبودی ؟سختت نیست جدایی

خیییلی سختم بود با همه خوب و بدش میساختم . ولی وقتی بهم گفت من وظیفه ندارم اصلا خرجت کنم حتی در حد کادو تو که زنم نیستی این پسرای خرج کن دخترا رو خراب کردن

دیگع زدم ب سیم اخر جدا شدم. هر چند هنوز ناراحتم کاش اینجوری نبود

وای دقیقاا😂😂 یعنی بگن بارز ترین صفتشون چیه میگم تیغ زن . انتظار داشت از من به اون چیزی میماسههمیشه ...

من مادرش اینجوری بودخودشم معلوم بودیه رگه هایی داره کم مم بیرون مینداخت سرخریدای عقد بامن دعوا میکرد که اگه رسم ندارین خریدعقد براداماد بکنین منم باید حلقه سنگین بردارم که هزینه هایکی شع مادرم ناراحت نشه😂😂

دیگه وقتشه بری... 

چقدر واقعا خوب اینارو میشناسید انگار اینارو خودم تایپ کردم !!! بشدت زبون بازن و بقول شما با خونسردی ...

من کورد کرمانشاهم عزیزم، اینا زندگی منوخراب کردن مگه میشه نشناسم؟ راستی توخودتم غروواینا زیاد میزدی؟ 

دیگه وقتشه بری... 

من مادرش اینجوری بودخودشم معلوم بودیه رگه هایی داره کم مم بیرون مینداخت سرخریدای عقد بامن دعوا میکرد ...

پس دقیقا خصوصیات مادرشو داره اگه میرفتین توی زندگی میشد ورژنه مردونه مادرش. منم با این اقا از صبح تا غروب بیرون میرفتم یبار نگفت گشنت نیس بریم ناهار بخوریم ؟ همیشه با اب معدنی و نهایت چیپس از صبح تا غروب رو جمع میکرد😂

پس دقیقا خصوصیات مادرشو داره اگه میرفتین توی زندگی میشد ورژنه مردونه مادرش. منم با این اقا از صبح تا ...

خودش پتانسیل خوب بودنو داشت مادرش نبود میشد ازش کشید ولی مادرش نابود بود یعنی توعمرم ادم بی لول تراز مادراین ادم ندیدم😂

دیگه وقتشه بری... 

پس دقیقا خصوصیات مادرشو داره اگه میرفتین توی زندگی میشد ورژنه مردونه مادرش. منم با این اقا از صبح تا ...

یه رفیق مشهدیمم وکیل بود شوهر کرد به کرمانجا بعد یه مدت مرده یه عالمه پول وایناازش تیغ زد وطلاقش داد

دیگه وقتشه بری... 

من کورد کرمانشاهم عزیزم، اینا زندگی منوخراب کردن مگه میشه نشناسم؟ راستی توخودتم غروواینا زیاد میزدی؟

اوایل ناراحت میشدم غر میزدم ک هیچوقت اهمیت نمیداد مثلا غر بی مورد نمیزدم. میگفتم چرا دوس دختر سابقتو فالو داری میگف تو شکاکی دیوونه ای