2777
2789
عنوان

نامزدم به اصالتم توهین کرد 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 87 پست
اینا سمت مشهد بودن

بنظرم نقطه ضعف نده دستش برات مهم نباشه اخه تقی به توقی نمیشه سر این مسایل قهر کرد تو دعوا و عصبانیت هم نون حلوا خیر نمیکنن ... شاید از ته دل نبوده حرفش

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای وای اسی این کرمانجا خیلی سطح پایین ویوبسن فقط باخودشون مگه بسازن فرارکن دختر اخرشم توغریبه ای بر ...

افرین دقیقا کرمانج بودن. البته ک بینشون ادمای خیلی خوب هست ولی اینا بقول شما فقط وصلت بین خودشونو قبول داشتن من غریبه بودم .پدرش فقط کرمانجیا رو قبول داشت😆

بگو اگه شما اصالت داشتین غز زادگاه کردا بیرونتون نمیکردن مجبورشین خودتونو تو مشهد بزور جا کنین

اینو نشنیده بودم چه جالببب

جمله معروف باباش اینه : اصالت فقططط کرمانج

افرین دقیقا کرمانج بودن. البته ک بینشون ادمای خیلی خوب هست ولی اینا بقول شما فقط وصلت بین خودشونو قب ...

ممن نامزدم کرمانج بود من اینارو خوب میشناسم خیلی ذات وخوی افغانی دارن متاسفانه اصلابه کورداهیچیشون نمیخوره بشدتتتت یوبس خودشیفته وخودخواهن، من که مریضی اعصاب گرفتم

دیگه وقتشه بری... 

نه فقط مادر من و خانواده ایشون در جریان بودن . منم جدا شدم ازش به غیر این اخلاقش خسیس و رفیق باز هم ...

اره فرین خسیس هم هستن تازه هداروشکرنیومدن جلو اهلاق تیغ زنیم دارن واصلا دلشون نمیاد براعروس خرج کنن توقع سودم دارن تازه ازازدواج

دیگه وقتشه بری... 

اینو نشنیده بودم چه جالبببجمله معروف باباش اینه : اصالت فقططط کرمانج

ببخشید من عصبیم اگه من بودم میگفتم شما اسمتون خاص خودتون نیست از کردی و کرمانی دزدیدین قاطی کردین اسم ساختین شما دیگه دم از اصالت نزن ....من رو قومیتم حساسم 

ممن نامزدم کرمانج بود من اینارو خوب میشناسم خیلی ذات وخوی افغانی دارن متاسفانه اصلابه کورداهیچیشون ن ...

وای دقیقا دقیقا همینطوره . بشدت خودخواه و بچه ننه

باباش میگف بمیر میمرد

منم کارم ب روانپزشک رسید از دستش بعد میگف من ک کار اشتباهی نکردم مشکل از خودته ‌‌. شما جدا شدین ؟