مرجان_عاها مدیر استارتر عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 1038 عنوان اه با خانوادم دعوام شد زدم بیرون خونه 292 بازدید | 26 پست دسته عینکم شکست منم گفتم برن چسب بگیرن نگرفتن بابام برگشته میشه اره بی سلیقه ای منم عینکمو کامل شکستم مانتو پوشیدم زدم درو کوبیدم اومدم تو مجتمع نشستم تا شب یلداشون و مهمونا بیان برن خبرمرگم پاشم برم خونه اه مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤 دیروز | 17:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرجان_عاها مدیر استارتر عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 1038 عزیزم ارام باش تو اصلا ....اهنگه اره خیلی ارومم خبرمرگم بیاد مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤
مرجان_عاها مدیر استارتر عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 1038 منم امروز دعوا کردم ماشین و ندادن بهم اخههه سر عینککککک یه قشقرقی به پا کردن بیا ببین منم دستم درد نکنه کامل شکستم مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤
jazirehaklili عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 4120 خوب کاری کردی عینک شکسته دیگه بدرد نمیخوره . ولی این سری خواستی بگیری از اون مدل بگیر که منعطف و نشکنه. وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم. دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚♀️🧚♂️🧚🌷
مرجان_عاها مدیر استارتر عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 1038 خوب کاری کردی عینک شکسته دیگه بدرد نمیخوره . ولی این سری خواستی بگیری از اون مدل بگیر که منعطف و نش ... منعطفه دستش در اومد میگه بی سلیقه ای منم کاملا شکستم مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤
فانوس_شب13 عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 3928 منم امروز دعوا کردم ماشین و ندادن بهم من ک عرضه دعوا هم ندارممیخام برم دانشگا بپرسم مدرکم اومده یا نمیگم با ماشین میرمبابام میگ نمیخاد خودم میبدمت بعد خمونجا واستاده تا من کارم تموم شهحالم ازش بهم میخوره دیگه ۲۴ سالم لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 9032 هوف منم باید به بابام بگم یه تومن بزنه برم شیشه های عینکمو عوض کنم یه هفتس نتونستم بگم 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
jazirehaklili عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 4120 منعطفه دستش در اومد میگه بی سلیقه ای منم کاملا شکستم دیگه هر چیزی ممکنه خراب بشه خب. وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم. دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚♀️🧚♂️🧚🌷
مرجان_عاها مدیر استارتر عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 1038 هوف منم باید به بابام بگم یه تومن بزنه برم شیشه های عینکمو عوض کنم یه هفتس نتونستم بگم من عینکمو ۳ سال داشتم مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 9032 من عینکمو ۳ سال داشتم آره منم دو سه ساله دارم اینو شماره چشمام رفته بالاتر 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
kandoooo عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 865 من ک عرضه دعوا هم ندارممیخام برم دانشگا بپرسم مدرکم اومده یا نمیگم با ماشین میرمبابام میگ نمیخاد خود ... دقبلا خسته شدم دیگه امروز انقد گریه کردم زیر چشمم باد کرده بود سفید شده بودبا اینکه رانندگی هم بلدمولی یه خانواده ی به شدت ترسو دارم منم که شجاع شون هستم اینا نمیزارن بدم میاد اه
مرجان_عاها مدیر استارتر عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 1038 دیگه هر چیزی ممکنه خراب بشه خب. ۳ سال داشتپش مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤
مرجان_عاها مدیر استارتر عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 1038 آره منم دو سه ساله دارم اینو شماره چشمام رفته بالاتر ایخدا مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤