2777
2789
عنوان

زندگی با مادرشوهر بزرگترین ظلمیه که زوج میتونه انجام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 46 پست

بستگی داره واقعا

عروسای مادر بزرگم طبقه های بالای خونش زندگی میکنن

مادر بزرگمم حوصله هیچی رو نداره فقط میشینه توی اتاق برای خودش کتاب میخونه

عروس هاشم هیچ بهانه ای ندارن؛ ۲ سال اول دوست داشتن دعوا درست کنن ولی خانوادمون کلا توی این موارد تنبلن حوصله این چیزا رو نداریم

الانم ارتباط نداریم فقط میریم خونه مادر بزرگم

بستگی به شخصیت دو طرف داره واقعا 

عروس بزرگ خودشم گفت خانواده به آرومی شما ندیدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درسته هر طوری باشن باز هم معذبی ما پنج دقیقه بریم بیرون مادرشوهرم ۲۰ بار زنگ می‌زنه کجایین با اینکه ...

وای مال منم همین بود زمستون رفته تو حیاط نشسته آمار چراغ دستشویی مارو ک طبقه بالا بودیم می‌گرفت یا هروقت میرفتم حموم میومد میگفت باز صدای آب تو لوله ها اومد کفتم فلانی رفته حموم 

خوبه با پسر خودش ...بودم ک رفتم حموم بعدش بجا خوشحال باشه حسادت می‌کرد 

بعد شوهر نادون فکر میکنه مامانش خوبه زنش بده 

چجوری روانی نشدی با این وضعیت

شدم ولی فعلا نمی‌تونیم جابجا شیم اوضاع مالیمون خیلی خوب نیست

باورت نمیشه حتی تو شام و ناهارمونم دخالت می‌کنه که چرا شب برنج گذاشتی

چرا خوابتون فلانه

و .. 

خدا بهمون صبر بده

کلمات بیشتر از گلوله ها آدم می‌کشن!

من ده ساله بامادر شوهر تو یه ساختمون هستم عین ابن ده سال واسم عذاب بوده مثلا الان خودش نیست به محض رسیدن میپره بالا فقط سوال میپرسه و خودشو لوس میکنه واسه شوهرم 

گناه من سادگی بود .
شدم ولی فعلا نمی‌تونیم جابجا شیم اوضاع مالیمون خیلی خوب نیستباورت نمیشه حتی تو شام و ناهارمونم دخالت ...

شوهرت چی میگه

خیلی آرزو دارم تو دنیا میشه توی دلت برام خوبشو بخوای❤️🥺 یعالمه حسرت‌ تو دلمه🥺🫧
وای مال منم همین بود زمستون رفته تو حیاط نشسته آمار چراغ دستشویی مارو ک طبقه بالا بودیم می‌گرفت یا ه ...

دقیقا 😑

میره تو کوچه ببینه ما لامپمون روشنه یا نه

خب چیکار داری بهمون زن حسابی 🚶🏻‍♀️

کلمات بیشتر از گلوله ها آدم می‌کشن!

من ده ساله بامادر شوهر تو یه ساختمون هستم عین ابن ده سال واسم عذاب بوده مثلا الان خودش نیست به محض ر ...

ماها گاهی علنا  حذف شدیم از  زندگیای مشترکمون

ولی من دوست داشتم با مادرشوهرم زندگی میکردم 

الان دو ماهه به همسرم میگم یه سر بهشون بزنیم میگه کار دارم 😞

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من ده ساله بامادر شوهر تو یه ساختمون هستم عین ابن ده سال واسم عذاب بوده مثلا الان خودش نیست به محض ر ...

دخترای شوهر هم همینطورن من بعد طلاقم چنتا خواستگار عالی داشتم ولی دختر داشتن رد کردم 

یکیش خ خوش تیپ و کارمند بانک دخترش خ ناز بود ولی ۱۳ساله منم ترسیدم گفتم ن 

شهر دیگه هم بود ارومیه

ولی من دوست داشتم با مادرشوهرم زندگی میکردم الان دو ماهه به همسرم میگم یه سر بهشون بزنیم میگه کار دا ...

افرین 

میگه اهمیت نده الکی بگو باشه چیزی میگه ما کار خودمونو می‌کنیم

من هروقت میرفتم طبقه پایین مادرشوهرم بجا بگه ی چایی بزار باهم بخوریم سریع رخت چرکاش می‌ریخت تو حمام لباسشویی وصل می‌کرد بیا بشور یا مربا بپز یا خونه جارو کن 

منم یبار بهم برخورد دیگ نرفتم شمشیر از رو بست ب شوهرم یاد میداد زن بیاره خونه