2777
2789
عنوان

زندگی با مادرشوهر بزرگترین ظلمیه که زوج میتونه انجام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 45 پست
دخترای شوهر هم همینطورن من بعد طلاقم چنتا خواستگار عالی داشتم ولی دختر داشتن رد کردم یکیش خ خوش تیپ ...

اره دیگه اونم همیشه وردلت هست نمیزاره بفهمی زندگی یعنی چی

گناه من سادگی بود .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا 😑میره تو کوچه ببینه ما لامپمون روشنه یا نهخب چیکار داری بهمون زن حسابی 🚶🏻‍♀️

تازه با همسایه هم همدست شده بود میگفت فلانی مثلا اعظم خانم گفته لامپ حموم عروسی روشنه الان میگم کاش جوابش میدادم لامپ روشن گذاشتم ببینم اعظم خانم سرش تو زندگی کیه😂

ماها گاهی علنا حذف شدیم از زندگیای مشترکمون

باورت میشه الان لباسامو پوشیدم تا شوهر اومد بپرم بیرون تا مادرش نیاد بالا تازه شوهرشم مرده دیگه نگم برات خدامنو نجات بده

گناه من سادگی بود .

من 10 سال طبقه ی بالاشون بودم ولی الان 2 ساله اومدم خونه ی خودم، اون موقع هم اذیت نشدم اصلا یبار هم باهم بحث و دعوا نداشتیم ولی حموم و سرویس بهداشتی بیرون بود خیلی سخت بود ، ولی استقلالی که الان دارم اون موقع نداشتم 

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
باورت میشه الان لباسامو پوشیدم تا شوهر اومد بپرم بیرون تا مادرش نیاد بالا تازه شوهرشم مرده دیگه نگم ...

قرار نیست جدا شین؟

خیلی آرزو دارم تو دنیا میشه توی دلت برام خوبشو بخوای❤️🥺 یعالمه حسرت‌ تو دلمه🥺🫧
تازه با همسایه هم همدست شده بود میگفت فلانی مثلا اعظم خانم گفته لامپ حموم عروسی روشنه الان میگم کاش ...

وای 😂

ما هم کل همسایه‌ها به لطف مادرشوهرم از همه چیمون خبر دارن حتی ساعت خواب و بیداری 

کلمات بیشتر از گلوله ها آدم می‌کشن!

😗🚶🏻‍♀️

زن آروم و خوب و مهربونیه

رابطمون خوبه 

فاصلمون هم زیاد نیستا 😅

با ماشین ده دقیقه هم نمیشه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اره دیگه اونم همیشه وردلت هست نمیزاره بفهمی زندگی یعنی چی

باز پسر بهتره میفرستی بره تو کوچه بازی کنه 😂بعدم بزرگتر شد میره سربازی بعدم داماد میشه 

دختر بخاد اذیت کنه زندگی زهر میکنه انگار رقیبه

میدونی شهر دورم بود من فارسم اون آقا ترک بود از تفاوت فرهنگی هم ترسیدم ترکی هم بلد نیستم 😢

چی بگم شوهرم همیشه وعده سر خرمن میده مگه اینکه خدا معجزه کنه شماچی?

ماهم معلوم نیست کی شوهرم از اینور پول جمع میکنه و اصلا حواسش ب درد دل من نیست مادرشوهرمم  و کل خانوادش به همچیمون کار دارن

خیلی آرزو دارم تو دنیا میشه توی دلت برام خوبشو بخوای❤️🥺 یعالمه حسرت‌ تو دلمه🥺🫧
باز پسر بهتره میفرستی بره تو کوچه بازی کنه 😂بعدم بزرگتر شد میره سربازی بعدم داماد میشه دختر بخاد اذ ...

انشا...یه مرد خوب و مجرد بیاد به نظر من چه پسر چه دختر آخرش خوب نیست البته به صبر خودتم بستگی داره 

گناه من سادگی بود .
ماهم معلوم نیست کی شوهرم از اینور پول جمع میکنه و اصلا حواسش ب درد دل من نیست مادرشوهرمم و کل خانوا ...

عین من از همشون متنفرم .به خصوص خودم که انقدر حماقت کردم اومدم اینجا

گناه من سادگی بود .