2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استاتر عزیزم من برای بار اول پربازدید شدم میشه خودت و دوستات بیاین تاپیک یکی مونده به اخرم کامنت بزارین هنرم دیده بشه😢😢بلد نیستم کسیو تگ کنم توروخدا ببخشید اینجا پیام گذاشتم بقران هدف بدی ندارم🫂

استاتر عزیزم من برای بار اول پربازدید شدم میشه خودت و دوستات بیاین تاپیک یکی مونده به اخرم کامنت بزا ...

خیلی کارت زشته واقعا

نکن اینکارو ممکنه برات گزارش بزنن

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ کاربرهای فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزش خودتونو صرف تاپیک های این کاربرها نکنید….با تشکر

استاتر عزیزم من برای بار اول پربازدید شدم میشه خودت و دوستات بیاین تاپیک یکی مونده به اخرم کامنت بزا ...

خدایی زشته، تو همه تاپیک ها آخه😐😐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
میتونی به رفتارت دقت کنی و جملات این چنینی رو حذف کنی

ببین مثلا من برای هر کاری خیلی تلاش میکنم دست و پا چلفتی نیستم اعتماد به نفسم بالاست در نمیمونم مثلا دیروز یه جایی بودیم قرار شد غذا رو من درست کنم چلو مرع بعد دیدم برای تهدیگ صابخونه نه سیب زمینی داره نه نون لواش منم تهدیگ آرد و تخم مرغ سریع زدم 

بعد خیلی خوب دراومد غذا کلا

بعد مامانم میگفت با این کارت فخر فروشی کردی جلو بقیه

شما اولین نفری که گارد گرفتی بقیه کمک کردن دل آدما بزرگترا این حرفاست

اااا جدی دوتا بالاتر از من و ببین

تو تاپیک قبلی هم بهت اعتراض کردن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫