2777
2789
مجازی باهاش در ارتباط بودی میگ حضوری بخای باهم باشیم رابطه میخادددد ازت.متوجه ای؟؟

اره

نه منظورش بیای اینجا  اینه که برم شهر خودش زندگی کنم نه رابطه

ک میدونم اینم نمیخوام انجام بدم ولی ترکشم نمیتونم کنم😭

هیچیییییصد بار کات کردیم باز من برگشتم سمتشدیگ تصمیم گرفتم نرم سمتشدیشب اینبد خرابم کرد گفت تو ک نمی ...

منم عین تو او😂

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو حله و تموم کن این میگه نمیگیرمت بهم وابسته نشو

منم نمیخوام ازدواج کنم الان یا چندسال دیگه

فقط میترسم بعدا مجبور شم موقعی رفت با یکی دیگه ازش جدا بشم

و شاید درد الان خودم برم کمتر باشه 

نمیدونم😭

منم عین تو او😂

چاره چیه

من بوده روزایی ک ۲۴ پیشش بودم

اما الان بهونه بیرون رفتن ندارم چیکار کنم خوووو

یک ماهه ما جنگ داریم هرچی خاسته گفته

تو چرا 

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

ببین الان زار بزنی تهش یه هفته یعد یادت میره بهتره تا بعدا گه قشنگ سرت کلاه بزاره

سه بار امتحان کردم

هر سه بار دو هفته بعد خودم ازش خواستم برگرده

هر سری هم گفته منم دلتنگت شدم ولی یه شهر دیگه ای منو خانوادت قبول نمیکنن و فلان و اینا

که همشم راست میگه ولی مغز لعنتیم کنار نمیاد

خودتو درگیر کار دیگه ای کن

من همیشه درگیرم 

فکر نکن از بیکاریه

دوستای دختر زیاد دارم 

تا هفت شب دانشگام

ولی اون تایمی هم که با اونام نرمال نیستم وقتی جدا میشم ازش

به طوری که بهم میگن تو چرا یهو میریزی ب هم

میگم نه بابا مال کم خوابیه مال امتحان فرداس و بهونه های دیگه

۲۴ ساعت هم بهش پیام نمیدما

ولی وقتی هست حتی یه ربعی که اخر شب میرسم باهاش حرف بزنم کل روز حالم خوبه

من همیشه درگیرم فکر نکن از بیکاریهدوستای دختر زیاد دارم تا هفت شب دانشگامولی اون تایمی هم که با اونا ...

من نگفتم از بیکاریه .ـمنظورم این بود که وقتی اون میاد تو ذهنت سعی کن فورا خودتو با یه کاری مشغول کنی که ذهنت از اون دور بشه اخه طبق پیاماتون حتی حضوری هم ندیدیش از کجا معلوم شاید اصلا متاهل باشه بخدا چند سال دیگه به خودت میخندی به خاطر این احوالاتت همه ما تجریه کردیم وقتی داخلش هستی فکر میکنی مشکل خیلی بزرگیه چند سال دیگه بگذره تازه خندتم میگیره . تو عاشق تصورات ذهنی خودت از اون آدم شدی تصوراتی که معلوم نیست واقعی باشه پس یه تصورات دلخوش نکن عزیزم