2777
2789
عنوان

آقاییم چهارصد تومن داده برم خرررررید

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 45 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آقایی🤢🥸

دماوند جونی میشه حست و بهم بگی

به نظرت اون لحظه اونجا بود ؟ 

منو دید ؟

اگه دیده بعدا به روم میاره ؟ یا با خودش چی فکر کرده ؟

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

ن بابا اون بیچاره از دیشب گشنه‌س غذاش شد ۱۵۰ خاکش ۷۵

خب خرج گربه میشه ۲۲۵ تومن با بقیه اش ژله و هندونه و انار بخر.

بارون💦 همیشه از دل ابر سیاه🌫 بیرون میزنه روشنایی همیشه از دل سیاهی شب 🌑سر رشته میگیره و بهار و طراوتش‌🌝 همیشه از دل سوز و سرمای زمستان❄️❄️ سررشته میگیره.  پس امیدوار باش پس از هر سختی آسونیه🥰🥰💝

ایرانی میدم ب بیچاره بد همین مثلا با خاکش کلا ماهی ۲۵۰ تا ۳۵۰ خرجش این میگه من کو.نم پاره میشه تو می ...

خب راس میگه  عزیزم پول علف خرس نیست ک بزحمت بدست میاد بخدا 😐

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
ایرانی میدم ب بیچاره بد همین مثلا با خاکش کلا ماهی ۲۵۰ تا ۳۵۰ خرجش این میگه من کو.نم پاره میشه تو می ...

خب حق داره واقعا اوضاع خوب نیست پول در اوردن سخت شده و حیوون خونگی برا پولداراست اگه داشت که بندا خدا۴۰۰ نمیداد

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خب خرج گربه میشه ۲۲۵ تومن با بقیه اش ژله و هندونه و انار بخر.

چجوری بخره هندونه و ژله و انار والا همون هندونه فقط شاید بشه حرفا میزنید 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
فک کردم آقایی ات پزشکیانه آخه به ماهم ۳۷۰ داده انگار سهام عدالت🤣

به ما ۳۴۲ داده

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم