2777
2789
عنوان

ماشینو مالیدم دارم زار میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 73 پست

ماشین می خوره این طرف اون طرف پیش میاد دیگه چیز عجیبی نیست

خدا رو شکر که نه خودت نه کسی آسیبی ندیده و ضرر جانی در کار نبوده

زار برای چی 

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
فدای سرت دختر.تو هنوز از من خیلی جلوتری من از ترس اصلا سوار نمیشم والا مگه شوهرت کم تصادف میکنن،حالا ...

امروز چند تا مرد دیدم تصادف کردن

اما الان حس میکنم کودن ترین آدم دنیا منم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو رو خدا ناشکری نکن، من هفته پیش یه تصادف خیلی سخت تووی جاده داشتم تا الان تقریبا 100 تومن خرج ماشین شده.. متوجهم خیلی ناراحتی اما آیا به نظرت یک هفته بعد هم بابتش ناراحتی؟! پس انقدر شب یلدای قشنگت رو خراب نکن و بدون واقعا تن سالم، می ارزه به همه چیز. فدای سر خودت و همسرت.

با هم مهربون باشیم و سعی کنیم خاطره های خوب از خودمون برای بقیه به جا بذاریم. عمرمون اونقدا طولانی نیست :))

من اون اوایل ک دنده عقبم بد بود  

شوهرم ماشینو زد تو یه کوچه بشدت تنگ و گف ببر عقب بررو خودشم رفت 

منم اومدم چنان جلوس ماشین رو کوبوندم به دیوار مرد همسایه مون اومد برام درستش کرد و یه عالمه گف الان بری شوهرت کشته تورو منم ببییخیال گفتم زدم ک زدم فدای سرم  

ولی شوهرم وقتی فهمید خندید گف میدونستم میزنی دادم ک بزنی ترست بریزه 🥴

واسه همین هیچ وقت از تصادف و مالیدن نمی‌ترسم و رانندگی ام عالیه الان 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

ازکندای من خبرنداری تازه دست پیشم میگیرم برای تمرین گواهینامه پام روگاز زدم به ی جک هشت تومن خسارت جک شد سپر ماشین خودمون افتادکلا پرت شد کنده شد

داشتم دنده عقب میرفتم کامیون اومد جلوم هول کردم بدون نگاه به آیینه و پشت دنده عقب گرفتم  زدم ب ی کامیون اندازه ی دست خط افتاد رو ماشین 

چندوقتش پیشم دنده عقب آروم زدم به دیوار یکم سپر پشت آسیب دید بازم میگم بده برونم البته گواهیناممو گرفتم ولی خسارتا دادیم تا گواهینامه بگیرم