2777
2789
عنوان

ماشینو مالیدم دارم زار میزنم

659 بازدید | 73 پست

تروخدا یچیز بگید شب چله ای ازین حالت درام

دقیقا تو کوچمون یه لحظه حواسم  رقت به تابلو ورود ممنوع

زدم به یه سمند پارک شده

زنگ شپر ک اندازه یه بند انگشت رفت 

دوتا خطم به بالای سپر رو بدنه افتاد

زدنم فقط حماقت بود

دلم داره ازین میسوزه ک حماقتی زدم

شوهرم چیزی نگفت اما خودم نشستم دارم زار میزنم

از احمق بازیم میسوزم

تروخدا یچیزی بگید دلم اروم شه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدای سرت😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

به قول همسرم فدای سرت ضرر جانی نباشه مال میاد و میره 

سفیدی برف را برای روحت....سرخی انار را برای قلبت....شیرینی هندوانه را برای عشقت....و بلندی یلدا را....برای زندگی قشنگت از خدا میخام......یلدات مبارک....

,ول کن بابا 

منم همین بلا رو سر ماشین نو  اوردم 

دپرس شدم ولی دیگه خودمو جمع کردم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

فدای سرت گلم

مال دنیا ارزش نداره

ماشینت چیه

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗