2777
2789

نمازمونو باعشق  بخونیم چی میشه😍😍😍

فایده های دنیایی  نمازاول وقت 😍😍
1🌹برکت تو زندگی
2🌹حاجت روایی
3🌹نظم زندگی درست میشه
4🌹فکرای منفی دورمیشه
5🌹آرامش می گیریم
6🌹رضایت مندی بیشترمیشه
7🌹افسردگی نمی گیریم
8🌹پاک کننده گناهان
9🌹یکی ازخصوصیات امام زمانه ❤️❤️😍
10🌹مرگ آسان
11🌹به امام زمان نزدیکتر می شیم
12🌹لذت و شادی بیشترمیشه
13🌹حسرت کمترمیشه
14🌹ترک گناه واسمون راحتترمیشه
15🌹به خدا وصل میشیم و نزدیکتر میشیم
16🌹صبورترمیشیم مهربونترمیشیم حتی با خانواده هم رابطمون بهترمیشه
وخیلی چیزهای دیگه ....
اون دنیا حسرت همین نمازو می خوریم

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

عالی بود عاشق نماز و حجابم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

قبلا اینجوری نبودم کم حجاب بودم بعدا با حجاب شدم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دوس دارم شروعم میکنم ولی فوقش یه ماه ادامه بدم تنبلیم میاد نمیتونم دیگ 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

دقیقا 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

تو رو خدا برام دعا کنید 

دعا کنید اون لحظه اونجا نبوده باشه یا منو ندیده باشه یه گند بزرگ زدم 

تو رو خدا دعا کنید برام 

هر کی خواست من لایک کنه براش دعا کنم ♥️

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

اره همیشه دوس دارم همراه با اذان نماز بخونم 

حس جامونده نداشته باشم😗🥺

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

من دوس دارم شروعم میکنم ولی فوقش یه ماه ادامه بدم تنبلیم میاد نمیتونم دیگ

انگیزه بده باخدادوست شو باعشق بخون

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

الللتماس دعا به خواسته قلبم برسم و خوب باشه 

ظهور اقا و خواسته قلبتون

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
اره همیشه دوس دارم همراه با اذان نماز بخونم حس جامونده نداشته باشم😗🥺

دوستم چه حس ششمی هستین چه نه بگین 

به نظرت اون لحظه اونجا بود ؟ 

منو دید ؟

اگه دیده بعدا به روم میاره ؟ یا با خودش چی فکر کرده ؟

اولین کلمه ای که اول اومد تو ذهنتون بله یا نه بفرستین برام ...

گند زدم هر حسی دارین بگین ...😭💔

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

دوستم چه حس ششمی هستین چه نه بگین به نظرت اون لحظه اونجا بود ؟ منو دید ؟اگه دیده بعدا به روم میاره ؟ ...

🤣🤣🤣 فداتشم چرا وسواسی هستی

خب بگم 

لحظه خوبی بود 

بود دیدت 

نمیگه بهت

بعدا بهت میگه دیدمت

هنو تریدید داشت 

خوبه راحت شدی 

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

🤣🤣🤣 فداتشم چرا وسواسی هستیخب بگم لحظه خوبی بود بود دیدت نمیگه بهتبعدا بهت میگه دیدمتهنو تریدید دا ...

قشنگم گند زدم 

رفتم از ماشینش عکس گرفتم منو دیده باشه بدبختم 😂😂

قشنگم گند زدم رفتم از ماشینش عکس گرفتم منو دیده باشه بدبختم 😂😂

🤣🤣🤣🤣