2777
2789

بله 

صبح بیدارش کردم گفتم فسنجون گذاشتم سبزی خوردنم سفارش دادم زیتون پرورده دارم درست میکنم

برق عشقو تو نگاش میبینم😶

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من کاری نمیکنم 

ذات خودش اینطوریه 🤷‍♀️🤷‍♀️

حس میکنم بخوام هم بلد نیستم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ولی من یه بار تو چت یه چیزی بهش گفتم تا مدت ها تو ذهنش نشسته بود😂

چی بگو 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

یکی همینجا میگفت ذکر"لا اله الا الله الملک الحق المبین"خیلی باعث میشه شوهر عاشق و شیفتت بشه امروزم پنج شنبه ست صد بار بگو ..من گفتم واقعا بنظرم اثر داشت

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

هیچ وقت دوست نداشتم سوالات در مورد چطوری دلبری میکنید چیا به همسرتون میگید چطور عشوه میآید چند بار رابطه دارید را جواب بدم 

اصلا چرا می‌پرسید این مسائل شخصی هست و بسته به علاقه بین طرفین و شرایط ناخودآگاه از دل سرچشمه میگیره و در کلام و رفتار نشون داده میشه 

برای هر شخص هم متفاوت هست

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د