2777
2789
عنوان

دوباره نشونه گذاشتم برداشته بنظرم کسی رو میاره خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2439 بازدید | 84 پست
خدایی جای شال روی مبل نیستمعلومه برمیداره میذاره تو اتاق

احه یکی رو تا کردم قدر دوتا کف دست بود اندازش جوری نبود نامنظم باشه .

یکی رو هم کلا دراز کردم رو پشتی .

آخه اکثر لباسا رو شوهرم میزاره رو پشتی .گفتم منم ی شال بزارم 

دلیل شک کردنمم  اینه ک چند بار فاکتور دوپرس غذا رو دیدم‌ 

یبار لباس زیرش کثیف بود گ سعی کرده بود بشوره .

و یچیزای ریز دیگ .

ولی مطمئنم هرچی هس ی  آدم شکموعه  

چون شوهرم چند بار دیدم یچیزایی از خونه رو قایم کرده تو اتاقش .

حالا یا طرف بچه داره یا خیلی صمیمی در یخچال باز میکنه .

الان دیدم یدونه کرانچی  آورد گف اینو واس تو خریدم !!

درصورتیکه میخره ی راست میزاره آشپزخونه

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    

من نمیگم شوهرت یکاری میکنه یا نمیکنه....ولی از من بهت نصیحت شوهرتو خونه تنها نذار اصلا بحث خیانت هیچی....آدم تو تنهایی ممکنه هزار فکر بیاد تو سرش ک یکبار یکیش عملی میشه....وقتی تنها باشه کم کم رفیق باز میشه حتی اگ خونه نیاره رفیقاش رو خودش میره پیششون وقتی نیستی بره کم کم عادت میکنه هستی هم میره...اگ خانوادت راه دورن انقدر نرو ک یا خودشون بیان یا شوهرت بگه با هم بریم با هم بیایم....بگو تو نیستی بهم نمی‌چسبه دلم تنگت میشه 

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احتمالا یه دوست آقا رو میاره با هم قلیون می‌کشن و به روزگار فحش میدن.

مثلا شوهر اسی میگ ای بابا رفیق دست رو دلم نزار مثلا همین زنم شالهاشو میندازه من باید جمع کنم بزارم تو اتاقش😂😂

مثلا شوهر اسی میگ ای بابا رفیق دست رو دلم نزار مثلا همین زنم شالهاشو میندازه من باید جمع کنم بزارم ت ...

اینم میشه ولی مردا بیشتر فحش سیاسی اقتصادی میدن و قبلش اون شالو خود آقا جمع می‌کنه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
خواهش میکنم این مسخره بازی رو بزار کنا ربشین زندگیتو بکن این کاراگاه بازیا چیه آخهسعی کن بیشتر با هم ...

ببین یچیزایی رو علنا مخفی میکنه منم حساس شدم مثلا آیدی اینستاشو ب من نمیده ولی جدیدا اتفاقی پیدا کردم دیدم جاریم اون همو فالو دارن خیلی ناراحت شدم خصوصا اینکه قبلا خونواده ها تذکر داده بودن ارتباط نگیره چون ب شدت تو زندگیم دخالت میکرد .

حتی یبار خونوادش گفتن با جاریم رابطه داره

گوشیموبایلشم رمز داره از همون اول با خودش حموم دسشویی میبره

احه یکی رو تا کردم قدر دوتا کف دست بود اندازش جوری نبود نامنظم باشه .یکی رو هم کلا دراز کردم رو پشتی ...

خب شما باید ضبط صدا بذاری

همونطور که یکی از کاربرها پیشنهاد داد

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
خواهش میکنم این مسخره بازی رو بزار کنا ربشین زندگیتو بکن این کاراگاه بازیا چیه آخهسعی کن بیشتر با هم ...

والاه بخدا اوناییکه زندگیاشون عالیه میفتن دنبال این کاراگاه بازیا..من همش تو سایت میبینم خانماییکه همسراشون خوبه ..دنبال بهانه ان...بابا بشینین قدر شوهراتون بدونین..یک ماه سهله یک روز هم جدا بودن سخته

هر لحظه خدا را شکر💙
وااای اسی یکبار با یکی دوست شدم ب من گفت ک مجردم بعد گفت خونه خواهرم یک کاری دارم اجازه هست بریم از ...

چییی؟میشه تعریف کنی

احه یکی رو تا کردم قدر دوتا کف دست بود اندازش جوری نبود نامنظم باشه .یکی رو هم کلا دراز کردم رو پشتی ...

چ چیزایی قایم کرده تو اتاقش؟

شوهرت ادم دقیق یا وسواسی هست؟ یا نه 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40