2777
2789
عنوان

شما جای من بودین از شوهرتون ناراحت میشدین

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 34 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دلم آتیشه براش🥲 لامصب از ذهنم بیرون نمیره زندگیم از این رو ب اون رو شده انگاربرادر خودم بوده اصلا ن ...

من تا آخر عمرم برای اون دوتا غصه میخورم و داغ دارشونم و هیچ وقت مثل شما از ذهن منم بیرون نمیره

بابا به مامان چیزی نگو🥲

من اگه جای شما بودم یه نفر خانم نظافتچی رو میگفتم بیاد خونه رو تمیز کنه توی این اوضاع بارداری، موکت‌ها رو هم بشوره.

با یک تیر دو نشون میزدی.

هزینه قالیشویی هم زیاد نیست البته،من مشهدم،یک فرش ۶متری و یک۹متری رو دادم شستن کلش حدود پونصد تومن شد.

معلومه آدمای مثل منو تو ذات خوبی دارن

لطف داری عزیزدلم خوبی از خودته 

اونایی هم ک اعتراض کردن حقشون نبود اما اینا حتی اعتراضم نکرده بودن 🥲🥲🥲امیدوارم روزی برسه که انتقامشون گرفته بشه

بابا به مامان چیزی نگو🥲

موکت چقد میشه کمتره درستع؟

بله عزیزم

کمتره

خودت زنگ بزن به یک قالیشویی ابعاد حدودی رو که بگی بهت قیمت میدن.

ببین عزیزم یک سری آقایون رو باید مدیریت کنی بدون اخم و تخم

شما الان اون موکت‌ها روی اعصابتن

یا همسرت رو به زبون بگیر که زودتر بشوره

یا با یکی از دوتا راهی که بهت گفتم زودتر تعیین تکلیفشون کن بدون دلخوری

عزیزم به فکرت بود که تا الان میشست بعد به جای اون پول برات لباس گرفته یا فقط گفته؟

صبح تا شب سرکاره روزای تعطیلم سرکاره، گرفته با اینکه خودش لباس نداره ، ی مقدار پول دستش اومد پول گذاشت روشون واسم طلا خرید عروسی هفته پیش واسم کفش و لباس خرید با حوصله چند بار من. برد بازار و.. اینارو ادم دیگه نمیتونه نادیده بگیره

بله عزیزمکمترهخودت زنگ بزن به یک قالیشویی ابعاد حدودی رو که بگی بهت قیمت میدن.ببین عزیزم یک سری آقای ...

شوهرم الان بش بگم میشوره ولی راستش من وسواس دارم اونم شستن بلد نیس تمیر نمیشوره بدم میاد اینطوری