جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
پسرا ذاتشون پیشنهاد دوستیه دختر نیستن که خجالت بکشن پس اگه ازت خوشش بیاد خودش میاد جلو تصوری نکن
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
عزیزم متوجه جمله اولت نشدماین سال پیش رو من کراش زد همش میومد جفتم مینشست و با ماشین پیراژ میداد دم ...
اععع مثله این رمانا پسره شیطون دختره آروم😂
منظورم از جمله اول اینه
عمدی نگاهت میکنه ولی از عشق کامل نیست
مخلص کلام اینه تو یکم شل کن ولی محل نزار هنوز چیزی بینتون نیست
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بزن ولی یهو جوری تیپ نزنی دل همه پسرای دانشگاه ببری
نمیدونم حس ششمی یا نه ولی میشه حست رو به منم بگی 🙏🏻😭به نظرت اون لحظه اونجا بود ؟ منو دید ؟اگه دید ...
یاحسین چی کار کردی😂
آره بود
تا نصفه قضیه دیدت
بروت نمیاره خیلی ناراحت شده خجالت میشکه جیزی بگه
ی چیزی بین نه و بله
اینم بهم میگی 🙏🏻♥️به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟بهم پیشنهاد میده ؟ به هم می رسیم ...
یکم خوشش میاد
فکر میکنه
جرئت پیشنهاد نداره
دلتو به احتمالات خوش نکن!
رفتم از ماشین کراشم عکس گرفتم فکر کنم تو ماشین بود 🤦🏻♀️😭اگه منو دیده باشه آبروم میره به نظرت دید ...
نه چ ربطی داره اولا تو که نمیدونستی اونجاست
دوما خب از ماشین عکس گرفتی از شاهزاده مادرش که عکس نگرفتی