2777
2789
عنوان

جان خودتون بیایید کراش من همکلاسمه

105 بازدید | 14 پست

من پروفایل از خودم تو بارون گذاشتم

اونم فرداش از خودش تو بارون گذاشت

بعد  ۲۶ روز بود که پروفایلشو عوض نکرده 

تو کلاس جمع یه نگاه هایی هم میکنه

بنظرتون عمدی بوده با تصادفی حس ششممم

بیا تا اومدنت دیر نشده.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حسه من میگه عمدی ولی با قصدی که میخوای نیست 

پسرا ذاتشون پیشنهاد دوستیه دختر نیستن که خجالت بکشن پس اگه ازت خوشش بیاد خودش میاد جلو تصوری نکن

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
حسه من میگه عمدی ولی با قصدی که میخوای نیست پسرا ذاتشون پیشنهاد دوستیه دختر نیستن که خجالت بکشن پس ا ...

عزیزم متوجه جمله اولت نشدم

این سال پیش رو من کراش زد همش میومد جفتم مینشست  و با ماشین پیراژ میداد دم پام من سنگین بودم یهو  فاصله گرفت 

و یه نگاه هایی هم میکنه با این پروف با رونی 

اینک بگم من دختری ام تو دانشگاه اصلا دوست نمیشم از سر و ریختمم معلومه ولی اون یه مقدار قرتی هست

بیا تا اومدنت دیر نشده.

عزیزم متوجه جمله اولت نشدماین سال پیش رو من کراش زد همش میومد جفتم مینشست و با ماشین پیراژ میداد دم ...

اععع مثله این رمانا پسره شیطون دختره آروم😂

منظورم از جمله اول اینه 

عمدی نگاهت میکنه ولی از عشق کامل نیست

مخلص کلام اینه تو یکم شل کن ولی محل نزار هنوز چیزی بینتون نیست 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
اععع مثله این رمانا پسره شیطون دختره آروم😂منظورم از جمله اول اینه عمدی نگاهت میکنه ولی از عشق کامل ...

باشه ولی به خودم برسم و تیپ بزنم  هوم نظرت چیه

بیا تا اومدنت دیر نشده.

حسه من میگه عمدی ولی با قصدی که میخوای نیست پسرا ذاتشون پیشنهاد دوستیه دختر نیستن که خجالت بکشن پس ا ...

نمیدونم حس ششمی یا نه ولی میشه حست رو به منم بگی 🙏🏻😭

به نظرت اون لحظه اونجا بود ؟ 

منو دید ؟

اگه دیده بعدا به روم میاره ؟ یا با خودش چی فکر کرده ؟

اولین کلمه ای که اول اومد تو ذهنتون بله یا نه بفرستین برام ...

گند زدم هر حسی دارین بگین ...😭💔

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

باشه ولی به خودم برسم و تیپ بزنم هوم نظرت چیه

بزن ولی یهو جوری تیپ نزنی دل همه پسرای دانشگاه ببری

نمیدونم حس ششمی یا نه ولی میشه حست رو به منم بگی 🙏🏻😭به نظرت اون لحظه اونجا بود ؟ منو دید ؟اگه دید ...

یاحسین چی کار کردی😂

آره بود

تا نصفه قضیه دیدت

بروت نمیاره خیلی ناراحت شده خجالت میشکه جیزی بگه 

ی چیزی بین نه و بله

یاحسین چی کار کردی😂آره بودتا نصفه قضیه دیدتبروت نمیاره خیلی ناراحت شده خجالت میشکه جیزی بگه ی چیزی ...

اینم بهم میگی 🙏🏻♥️

به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟

بهم پیشنهاد میده ؟ به هم می رسیم ؟

بعد اینکه منو دید درموردم چی فکر کرد ؟

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

یاحسین چی کار کردی😂آره بودتا نصفه قضیه دیدتبروت نمیاره خیلی ناراحت شده خجالت میشکه جیزی بگه ی چیزی ...

رفتم از ماشین کراشم عکس گرفتم فکر کنم تو ماشین بود 🤦🏻‍♀️😭

اگه منو دیده باشه آبروم میره 

به نظرت دیده ؟ به مامانش میگه ؟

اینم بهم میگی 🙏🏻♥️به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟بهم پیشنهاد میده ؟ به هم می رسیم ...

یکم خوشش میاد 

فکر میکنه 

جرئت پیشنهاد نداره 

دلتو به احتمالات خوش نکن!

رفتم از ماشین کراشم عکس گرفتم فکر کنم تو ماشین بود 🤦🏻‍♀️😭اگه منو دیده باشه آبروم میره به نظرت دید ...

نه چ ربطی داره اولا تو که نمیدونستی اونجاست 

دوما خب از ماشین عکس گرفتی از شاهزاده مادرش که عکس نگرفتی

یکم خوشش میاد فکر میکنه جرئت پیشنهاد نداره دلتو به احتمالات خوش نکن!

یعنی رابطه ای بین مون شکل میگیره و به هم می رسیم ؟ 

تا حالا به این فکر کرده که بهم پیشنهاد بده ؟

اهل سیگار و مشروب و ... است ؟

رفیق بازه ؟ مغروره یا نه ؟

از ظاهر و رفتارش بهم میگی ؟