2777
2789
عنوان

بعد این همه مدت برگشته انتظار داره حرفاشو باور کنم➕️شات چت

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 43 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین اون دوراش رو زده خوش گذرونیاش رو کرده تایم استراحتشه به تو پیام داده مطمئن باش اگه بهش دوباره ف ...

میگه دوباره باهم باشیم

منم دوسش دارم اما تردید دارم مبادا دروغ بگه و متاهل باشه

چطور بفهمم؟

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
میخواستم ک پیام بده اما حرفاشم امروز باور نکردم و فهمیدم قضیه ی حلقه ی دستش ناامزد داشته

میدونم ، دلت میخواسته برگرده تو هم یکم حالشو بگیری😂 از بس دوست و رفیقام از این ماجرا ها داشتن یه پا مشاور شدم 

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

میدونم ، دلت میخواسته برگرده تو هم یکم حالشو بگیری😂 از بس دوست و رفیقام از این ماجرا ها داشتن یه پا ...

الان حس میکنم متاهله و نمیدونم چرا حرفاشو باور ندارم

چیکار کنم حالش گرفته شه

متاسفانه دوسشم دارم😑

ولی بعد یکسال اومده پیام داده 

میگه دوباره باهم باشیممنم دوسش دارم اما تردید دارم مبادا دروغ بگه و متاهل باشهچطور بفهمم؟

نکن دختر خوب ضربه بدتر میخوریا،و اگه میخوای باهاش باشی شرط بذار براش،اول این ک خودت رو زیاد مایل ندون بگو باید فکر کنم یه تایم بهم فرصت بده تا ببینم میتونم دوباره بپذیرمت،و این ک بعد از یه تایم بگو اوکی ولی چه تضمینی  داری ک این اتفاق  تکرار نمیشه،ازش بخواه شناسنامه نشونت بده، و چیزایی ک برای خودت مهمه رو ازش بخواه و اینکه زیاد باهاش گرم نگیر تا فکر نکنه مشتاقی

عزیزم 2 تا مورد که باید بهش توجه کنی

اول اینکه ایشون نامزد داشته و همزمان با شما هم بوده. یعنی ممکنه باز هم اینکارو بکنه چون سابقه داره. یعنی با شما نامزد باشه و با کس دیگه ای هم دوست بشه

مورد دوم. اگه دوست داشت واقعا و اینحرفا این یه سال کجا بود؟ قشنگ مشخصه یه دفعه پیام جوین شدنتو  دیده و یاد تو افتاده گفته بذار یه مدت سرگرم بشم با این. 

چقدر ساده ای. خودتو درگیرش نکن دوباره ضربه میخوری

الان حس میکنم متاهله و نمیدونم چرا حرفاشو باور ندارمچیکار کنم حالش گرفته شهمتاسفانه دوسشم دارم😑ولی ...

دوس داشتنو بزار کنار 

این معلومه خیلی هفت خطه 

مطمعن باش کسی یه دروغ به این بزرگی بگه دوباره بازم میگه 

مگه پسر برات قحطه ؟! 

منتظر بمون یه پسر مودب و بی شیله پیله بیاد سراغت 

اینم بلاک کن بره 

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

نکن دختر خوب ضربه بدتر میخوریا،و اگه میخوای باهاش باشی شرط بذار براش،اول این ک خودت رو زیاد مایل ندو ...

ینی شناسنامه ی جعلی رو نمیکنه؟ 

باید مطمعن شم واقعا

خودش میگه نامزدبودیم ینی شناسنامه ای هم نبوده 

میگه باهم باشیم دوست دارم و.. اما ته دلم احساس میکنم این یه مکر و حیله ای داره باز چی بگم بهش؟ انگار میترسم ازش😑

عزیزم 2 تا مورد که باید بهش توجه کنیاول اینکه ایشون نامزد داشته و همزمان با شما هم بوده. یعنی ممکنه ...

اره همزمان ک نامزد رسمی داشته و بامنم بوده اون مدتم میگف ن حلقه رو الکی دستم میکنم یادگاری رفیقمه بعد حالا بعد یکسال میگه ن درست بوده نامزد داشتم اصلا الان از کجا معلوم متاهل نباشه؟

هم دوسش دارم هم میترسم باز وارد رابطه بشم

ینی شناسنامه ی جعلی رو نمیکنه؟ باید مطمعن شم واقعاخودش میگه نامزدبودیم ینی شناسنامه ای هم نبوده میگه ...

شناسنامه جعلی مگه ریختن،به سرعت شناسنامه جعلی نشون بده،به هر حال خودت بهتر میشناسیش بی گدار به آب نزن

دوس داشتنو بزار کنار این معلومه خیلی هفت خطه مطمعن باش کسی یه دروغ به این بزرگی بگه دوباره بازم میگه ...

تاپیکای قبلم هست ک چقد دوسش داشتم و چقد عاشقش بودم و حتی خاستم کسی رو بجاش بیارم نتونستم کنار بیام و کسی رو مثل اون دوست داشته باشم

حالا ک برگشته حس میکنم باز داره بم دروغ میگه ولی این بار نمیخوام احمق فرضم کنه میخوام بفهمم حرفاش راسته یا ن