2777
2789

دید من پول ندارم یک تعارف نکرد بیا من بدم.قضیه اینه به من زنگ زد دید صدام بدتر شده گفت تو که دکتر رفتی بدتر شدی بیام دنبالت ببرمت دکتر گفتم وایستا بابام خونه نیست ببینم داداشم یا مامانم پول دارند داداشم الکی گفت ندارم مامانمم گفت خرید کردم پولم تموم شده ولی این پسره دید پای تلفن به داداشم گفتم پول بده گفت ندارم یک کلمه نیومد تعارف کنه تا اینکه بالاخره بابام اومد کارتشو گرفتم 

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .

چرا باید جلو ی نفر دیگه از داداشت پول بخوای ک اونم بگه ندارم 

چند سالته؟

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دنبالت بیاد با پول بابات بری دکتر؟ میگفتی زحمت نکش خودم با اسنپ میرم دُم نمیخوام😐

خودم کارت کشیدم

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .
دنبالت بیاد با پول بابات بری دکتر؟ میگفتی زحمت نکش خودم با اسنپ میرم دُم نمیخوام😐

تا دم در درمانگاه من و رسوند اصلا نپرسید پول داری یا نه