2777
2789
عنوان

فک کنم فقط من یلدا برام مهم نی

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 35 پست

ما ک ن یلدا جایی میریم فکر نکنم قرار باشه خونه خودمونم کاری کنیم خودمم تنبلم حوصلم نمیکشه البته پول آجیل هم ندارم بی تاثیر نیست🥴

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

متهم لین خیالمون نیست اصلا نمیدونم گجا میخوام برم  اصلا برام مهم نیست هیچی هم نگرفتم دورو بریامم هیچ ذوقی ندارن عین خودم.   فامیلامون هر کس دنگ خودشو گذاشته تقریبا ۸ملیون جمع کردن واسه فرداسب کلی ریختو پاشو خرید کردن.  به نطر خیلی کار بیخودی هستش. توهمون جمعشون یک نفر هست لنگ پنج تومنه همون پولو بدن به اون شرفش بیشتره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان باید آب و روغن قاطی میکردی؟؟؟؟خخ

من برعکس 

شب یلدا خیلی بهم کیف میده 

من قراره کیک بپزم جاریم ژله و دسر   خواهر شوهرا هم زودتر میرن تدارک شام رو ببینن و شوهر و برادرشوهرمم میوه و آجیل بخرن 

فقط این.وسط مادرشوهرم کیف میکنه کاری رو دوشش نیست🤣🤭

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

چقد دلم دورهمی خواست منم ببرین

باشه عزیزم‌ تشریف بیار شما هم مهمون من🤭💚🌱

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤