2777
2789
عنوان

خانمها شوهرم بیکار ‌شده

114 بازدید | 5 پست

ذکری، قراتی چیزی ک رد خور نداشته باشه دارین بخونم 

خودش دست به هرکاری میزنه نمیشه منم هرچی ختم و ایه خوندم انگار طلسم شدم هیچی اثر نداره

shakhes_lebas_khab@ پیج لباس زیر با مناسبترین قیمت😍

محل زندگیتون کجاست؟ کارخانه های اسنوا ،لبنیاتی ، لوازم خانگی و ... یا فروشگاههای زنجیره ای مثل کوثر و افق کوروش نیروی عادی با حقوق نسبتا خوب و مزایا میگیرن مراجعه کنن انشاالله درست میشه.🤲🤲🤲

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کارشون چیبوده ایشالا خدا بزرگه مشکل هممونو حل کنه🥲

تو یه کار سرمایه گذاری کرد همه چیو باخت الان نشسته خونه دعا کنید برامون تو این شبای یلدایی هیچ خونه ای غم نداشته باشه

shakhes_lebas_khab@ پیج لباس زیر با مناسبترین قیمت😍

#دعا_برای_شغل_یافتن 

چنانچه شخص بیکار آیه زیر را بر کاغذ نوشته و بر بازو ببندد ، کار پیدا میکند

اِنَّ الفَضلَ بِیَدِاللهِ یُؤتیهِ مَن یَّشاءُ وَاللهُ واسِعٌ عَلیمٌ. یَختَصُّ برَحمَةِ مَن یَّشاءُ وَاللهُ ذُوالفَضلِ العَظیمِ. (آل عمران آیات ۷۳و۷۴)

📌این دعا از مجربات و توسط کاربران بارها آزموده و موثر بوده است

به جهت درخواست کاربران مجدد ارسال شد