2777
2789
عنوان

بیاید ببینید فقط نامزدم چی بهم گفت عکس چت

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 123 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی نگفته بودم. هیچی.کلا عادتشه از دست خانوادش یا هرکی ناراحته میاد رو من خالی میکنه

اگه عادتشه و ۵ ساله ساختی که حرفی نیست چون به این معنیه که کنار اومدی 

اگه نه عادتش نیست باید کامل تعریف کنی 

قبلا هم چیزی بهش نگفته بودی؟ دو سه روز پیش ؟

چون این حرصیه 

انگار داره از زبون یکی دیگه حرف میزنه 

میگه من که جز اون دسته ازدواجی نیستم 

کاربری دست 
هیچی نگفته بودم. هیچی.کلا عادتشه از دست خانوادش یا هرکی ناراحته میاد رو من خالی میکنه

خداوکیلی این دخترا ببین کیا رو میخوان 

حالا من بال بال میزدم طرفم برام دم تکون میداد 

میگفتم عاشقتم طرفم دم تکون میداد 

بخشکی شانس 

لعنت به این زندگی وشانس من

کاربر پسر هستم 
این همیشه بهم میگه قصد ازدواج نداره. منم قصد ازدواج ندارم البته ولی خب توقع هم نداشتم که بهم بگه برو ...

ایشون که قصد ازدواج ندارن مشخص و واضحه 

اما اینکه شما چرا قصد ازدواج ندارین برام سواله؟

کاربر پسر هستم 

کات بای 🙋🏻‍♀️

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

اگه عادتشه و ۵ ساله ساختی که حرفی نیست چون به این معنیه که کنار اومدی اگه نه عادتش نیست باید کامل تع ...

نه بخدا عزیزم هیچی نگفتم. من ۵ ساله دارم کنایه های ایشون رو تحمل میکنم . دیروز گفتم بزار جلوش دربیام. که بازهم هیچی نگفتم فقط در جواب اینکه گفت من ازدواج نمیگفتم ، من محکم گفتم میخوام ازدواج کنیم. که اونم بهم اینجوری گفت