2777
2789
عنوان

چرا میخواید بی اهمیت جلوه اش بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 76 پست
کار درست رو خودت انجام میدی عزیزم برات مهم نباشه چی میگن

اصلا مهم نیست برام مگ کل سال یلدا یا عید آدم به وقتش باید جشن بگیره به وقتش بره زیر پتو گریه کنه اگ کسی حالش خوب نیست مجبور نیست بیان کنه حال دیگرانم خراب کنه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما سال قبل بود فکر کنم، همه چی خریدیم، خونه مادرشوهر رفتیم، ایشون همه رو کمد گذاشتن و نیاوردن فقط پش ...

عزیزم اصلا مهم نیس کجا میری یعنی تو خونه خودت نمیشه خوشحال بود و جشن گرفت صد البته ک میتونید خونه خودتون باشید من فقط میگم حتما این مناسبت هارو برگزار کنیم هرچند ساده 

حرف من اینه 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

اصلا مهم نیست برام مگ کل سال یلدا یا عید آدم به وقتش باید جشن بگیره به وقتش بره زیر پتو گریه کنه اگ ...

افرین دقیقا حرف منم همینه 

یعنی الان خارجیا باید بگن ما کریسمس نمیگیریم چون افسردگی دارم یا حالم فلانه 

ادمیزاده دیگه شادی داره غصه داره ولی هرکدوم جای خودش بخدا منم کلی گرفتاری دارم 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

من از بچگی یادمه شب یلدا و شب عید رو مهم میدونستیم و خیلی ویژه برگزار میکردیم الانم همونه خیلی دوس د ...

افرین ی خانواده اصیل یعنی همین⁦❤️⁩ 

انشالله همیشه شاد و سلامت باشید

یآدم نمیاد حال کسی و خراب کرده باشم

چرا به خودت میگری منظور من  کلی بود به اونایی ک انرژی منفی میدن فقط بدبختی هارا میبینن 

یلداتم مبارک امیدوار حال خوبت بگرده هرچی مناسبت بود جشن بگیری 🍉

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
من واسه رسیدن نوروز و شب یلدا همیشه ذوق دارم و لحظه شماری میکنم با فامیل همسرم خونه ی پدریشون جمع شی ...

وقتی ی ایرانی اصیل باشی اینجوریه 

😍

بله همینطوره.خونه خودمون که حتما جشن میگریم

شاد و پیروز باشید🧡🧡🧡

چرا به خودت میگری منظور من کلی بود به اونایی ک انرژی منفی میدن فقط بدبختی هارا میبینن یلداتم مبارک ...

نمیدونم منم خ دلم میخواد این روز خاص بدونم بعد قضایایی ک خودت میدونی و فوت بابابزرگم اصن ی جوری شدم 

یلدا مبارک

🚬
افرین دقیقا حرف منم همینه یعنی الان خارجیا باید بگن ما کریسمس نمیگیریم چون افسردگی دارم یا حالم فلان ...

ولشون کن عزیزم همیشه آدمایی هستن ک تو شادی هم ذکر مصیبت میکنن  

یلداتم مبارک 🍉🤍

منم چیزی تو دست و بالم نیست اما بخاطر اینکه این سنت دیرینه رو به جا بیارم یک کاسه کوچیک انار تدارک د ...

چقدر زیبا و اصیل

درستش همینه عزیزم 

بخدا منم با چیزای خیلییی ساده میخوام جشن بگیرم لزومی نداره انچنانی باشه اصلا صفاش ب همین ساده بودنه اس

عزیزم اصلا مهم نیس کجا میری یعنی تو خونه خودت نمیشه خوشحال بود و جشن گرفت صد البته ک میتونید خونه خو ...

شما جشنتو بگیر شاد شو به بقیه چیکار داری یکی دلش نمیخواد بگیره براش اهمیت نداره مگه زوره🙄

به زور میخوای برای بقیه مهم جلوش بدی

شما کار خودتو بکن هرکسی اختیار خودشو داره

کاربری دوممه