2777
2789
عنوان

اینم ژله یلدا من و کیک یلدا من 🥺♥️😍عکس پست اول

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 53 پست
ژله هات جای کار بیشتری دارااولا انار کمتر باید میرختی دوما ژله قرمز با بستنی میزدی مثل الوورا که با ...

عزیزم دارم میگم بقیشو اینطوری درست کردم اینا مال خودمونه 

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه قراره ببرین مهمونی ،فقط کیکو ببرین ژله هارو نبرین🫡

اینا مال خودمونه شما چشمت به متن نمیخوره ؟ ژله های دیگه ای درست کردم که خوب در اومده

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

قشنگه اما ،انارو کمتر میریختی از قالبم بد دراوردید، نوش جونتون خوش بگذره😍

اینا مال خودمونه اونایی که می‌خوایم ببریم خوب شده 

به مامانت بگو،به ژله ها مهلت بده کم کم آب بشن،بعد جداشون کنه،همه رو زده خراب کرده که

عزیزم اینا رو خودم در اوردم بعد چون تو قالب بوده اینطوری شده 

بعد اینکه بقیشون داخل لیوان بوده راحت در اومده و خوب شده 

اینا مال خودمونه شما چشمت به متن نمیخوره ؟ ژله های دیگه ای درست کردم که خوب در اومده

والا چشمم به متنت خورد که گفتم دیگه 

اینا ها (این ژله یلدا من زیاد درست کردم ها مامانم داره از قالب در میاره مهمونی دعوتیم میبریم اونجا )

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

اینا مال خودمونه اونایی که می‌خوایم ببریم خوب شده

عزیزم از اون ژله ها هم عکس بزار اینا که بد نیستن

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
والا چشمم به متنت خورد که گفتم دیگه اینا ها (این ژله یلدا من زیاد درست کردم ها مامانم داره از قالب د ...

خب اونا داخل لیوان هست و راحت جدا شد خوشگل و شیک 

خب اونا داخل لیوان هست و راحت جدا شد خوشگل و شیک

عکس بزار ازشون 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
عکس بزار ازشون

نمیتونم چیدیم داخل طرف در دار 

داریم حاضر میشیم بریم فقط وقت شد از مال خودمون عکس بگیرم 

والا همه یطوری پریدن

ول کن به نظر من که خوشمزن

نمیتونم چیدیم داخل طرف در دار داریم حاضر میشیم بریم فقط وقت شد از مال خودمون عکس بگیرم

فدای سرت خوش بگذره