2777
2789
دیدت خوب یک کاری بکن از دست نره

دعا کن اگه صلاحمه بشه اگه نیست از سرم بیوفته

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😄😄😄 چه جوری تعریف کن

هی زنگ میزدیم به شماره های مختلف تا یکی جواب بده ایسگاشو بگیریم قبلا یکی از دوستامون شماره همسرمو داده بود من ادد کنم تو یه گروه تلگرامی ولی اون شماره منو نداشت منم دیدم هیچکس جوابمونو نمیده چون صبح زود بود یا خاموش بودن گفتم بیاید به مخاطبای من زنگ بزنیم هر کدومو نمیشناسم

زنگ زدیم اون موقع که جواب نداد خواب بود 

عصرش زنگ زد فهمید منم و شناخت منو خندیدیم و قطع کرد دوباره ساعت ۹ شب زنگ زد تا ۲ صبح حرف زدیم و تهشم باهم وارد رابطه شدیم الانم ۸ سال میگذره

خانوادمون میگن شما از وقتی دهنتون بوی شیر میداد باهم بودید😁

هی زنگ میزدیم به شماره های مختلف تا یکی جواب بده ایسگاشو بگیریم قبلا یکی از دوستامون شماره همسرمو دا ...

منم مامان بابا تقریبا کوچیک بودن ولی ازدواجشون دیر مامانم ۲۰ بابام ۲۲ تا ۵سال تو رابطه بودن بعد دوسال طرح رو باهم ازدواج می‌کنند که نامزدن 

بچه هم دارین