ngin_hsdam مدیر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1532 عنوان سهام عدالت رو دادن❓️❓️❓️ | مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 45 پست بچها کارتم قرضه الحسنه است دادن؟ لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم امروز | 15:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ngin_hsdam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1532 برات پیام نمیاد مگه؟؟برنامه بانکی تو گوشیت نداری؟؟ نه برا من پیامک نمیاد چیکار کنم برم بانگ؟ لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم
ماهسل عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 88 نه برا من پیامک نمیاد چیکار کنم برم بانگ؟ ستاره ۷۱۹ مربع رو بزن بعد موجودی بگیر
ngin_hsdam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1532 الان پیامکش واسم اومد۳۴۵پارسال بیشتر ریختن امسال کمتر ببین کارتم گم شده فکر کنم یکی از اعضای خونه برده ازم برم بانک که بفهمم پولمو دادن؟ لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم
ngin_hsdam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1532 ستاره ۷۱۹ مربع رو بزن بعد موجودی بگیر رمز دوم ندارمبعد پیامک هم برا من نمیاد چون من کارت رو درست نکردم لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم
atlas عضویت: 1394/06/02 تعداد پست: 1467 ببین کارتم گم شده فکر کنم یکی از اعضای خونه برده ازم برم بانک که بفهمم پولمو دادن؟ مگه واست پیامک نمیاد؟
ngin_hsdam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1532 سال دیگه به جا ۳۰۰ تومن ۱۰۰ تومن میدن با این گرونی سال دیگه پول آب معدنی میشه 😁😁حداقل خوشحالم شب ی ... خخ ارهببین کارتم گم شده فکر کنم یکی از اعضای خونه برده ازم برم بانک که بفهمم پولمو دادن؟ لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم
ngin_hsdam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1532 مگه واست پیامک نمیاد؟ نه واسه مامانم میاد اونم چشم تنگه همیشه اینکارو میکنهچیکار کنم؟؟؟غیر اون پول چند میلیون هم پس انداز ریختم یه یادم اینکارو کرده لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم
ngin_hsdam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1532 برا من ملی بود۳۷۰ عزیزم میشه کمکم کنی؟کامنتام رو بخون لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم
ngin_hsdam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1532 من ملیم صبح دادن میشه کمکم کنی ؟کامنتام رو بخون لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم
atlas عضویت: 1394/06/02 تعداد پست: 1467 نه واسه مامانم میاد اونم چشم تنگه همیشه اینکارو میکنهچیکار کنم؟؟؟غیر اون پول چند میلیون هم پس انداز ... خب پس پیشو بگیر ببین سهامتو ریختن یا نه
ngin_hsdam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1532 خب پس پیشو بگیر ببین سهامتو ریختن یا نه پیش چیه؟ باید چیکار کنم لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم
mahiiigoliii78 عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 530 عزیزم میشه کمکم کنی؟کامنتام رو بخون پیامکش واسه کی میاد؟برو بانک بگو کارتمو گم کردم مسدودس کنینکارت جدید بگیر و بگو شماره پیامک ایناشم عوض کنن ۱۸ سالت شده؟ کلمات بیشتر از گلوله ها آدم میکشن!
ngin_hsdam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1532 پیامکش واسه کی میاد؟برو بانک بگو کارتمو گم کردم مسدودس کنینکارت جدید بگیر و بگو شماره پیامک ایناشم ع ... سنم ۱۷ ساله پیامکش برا مامانم میاداونم چشم تنگه کارتم برده اخه چند میلیون هم توش گذاشته بودم لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم
mahiiigoliii78 عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 530 سنم ۱۷ ساله پیامکش برا مامانم میاداونم چشم تنگه کارتم برده اخه چند میلیون هم توش گذاشته بودم سیمکارت به اسم خودت اگه داری برو بگو کارتم گم شده شمارمو هم میخوام عوض کنم درستش میکنن کلمات بیشتر از گلوله ها آدم میکشن!
ngin_hsdam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1532 دوستان این مبلغ ه میشه کمکم کنی کامنتا بالارو بخون لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم