2777
2789
عنوان

کدوم دختر را برای پسر یا برادرتون خاستگاری میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 23 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت ک ازدواج نکردی ولی ممکنه بروز بعد ازدواج با ی دختر مجبور ب طلاق بشی دخترت حق زندگی نداره

من موقع ازدواج چشممو باز میکنم که تهش به طلاق نکشه

از کجا معلوم شاید دلیل طلاق والدینش خیانت مادرش یا هزار دلیل دیگه باشه

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
من موقع ازدواج چشممو باز میکنم که تهش به طلاق نکشهاز کجا معلوم شاید دلیل طلاق والدینش خیانت مادرش یا ...

من از تو زرنگتر بودم عزیزم مطمعنی چشات را درست باز میکنی و طلاق نمی‌گیری من مادر اون دخترم و خیانت هم نکردم ولی دلم سوخت با حرفت

من از تو زرنگتر بودم عزیزم مطمعنی چشات را درست باز میکنی و طلاق نمی‌گیری من مادر اون دخترم و خیانت ه ...

من از کجا بدونم که شما طلاق گرفتی 

شما از دید خانواده پسر تاپیک زدی میخواستم بگم اگر خواستید برید خواستگاری چنین دختری خیلی چشماتون باز کنید من خیلیا دیدم که اینجوری بودن دختره با ترس و لرز کلید میندازه میره خونه ، از بس که مادرشو با مردای مختلف دیده منظورم شما نیستید ولی درکل بد جامعه ای شده و اعتماد کردن غیرممکن

من از کجا بدونم که شما طلاق گرفتی شما از دید خانواده پسر تاپیک زدی میخواستم بگم اگر خواستید برید خوا ...

بس کن لطفا الهی ب سر خودتون بیاد این مدل حرف زدن اصلا پسندیده نیست دلمو شکوندی ی زن متاهل هم ممکنه خیانت بکنه چه ربطی ب طلاق و ... داره خجالت بکش آه بچه های ما شمارا میگیره 

چرا توهین میکنید

مگه من به شما توهین کردم

سر چیم بیاد؟ من بهترین ازدواج خواهم داشت و پدرمادرم عاشقانه همو دوست دارن نه من بچه طلاق میشم نه دخترم چون عقل دارم خودمم کم آدمی نیستم بهترین موقعیت دارم