قدم ۱۶۳ وزنم ۷۰ توپرم پوستم روشنه نسبتا صافه کلی البته رسیدم بهش خیلی بد بود جوش داشتم چشمامم درشته خوبه لبامم قلوه ایه نیازی به ژل نداره بینیمم که عمله
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂 الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
قدم ۱۶۳ وزنم ۷۰ توپرم پوستم روشنه نسبتا صافه کلی البته رسیدم بهش خیلی بد بود جوش داشتم چشمامم درشته ...
پوستتو چیکار کردی
من پوستم هر کار میکنم اونجوری ک باید صاف نمیشه
کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند