2777
2789

فردا شب خونه دايي بزرگم همه دعوتيم نزديك هشتاد نود نفر بزرگو كوچيك ميشيم 

از وقتي پدربزرگم فوت شدن خونه ايشونيم شب يلدا همگي 

هر سال منو و مامانم سه تا جعبه شيريني ميبريم 

وضع داييمم الحمدالله خوبه ولي خب رو خانمشو بچه هاش ميدونم كه فشار مياد نه از لحاظ مالي نه از لحاظ زحمت 

من ديروز تو گروه گفتم 

هركي يه چي بياره (با اين حال اصل زحمت رو دوش اوناس ولي خب يكم لاقل كمك باشيم ) 

من كيك ميارم 

مامانم گفتن من دادم بيرون ميوه تزيين كنن 

خاله بزرگه و وسطيم گفتن ما اجيل مياريم 

زن دايي وسطيم گفت من اجيل زمستونه و پف فيل ميارم 

زن داييو دختر داييام اولش خيلي تعارف كردن از حق نگذريم 

زن دايي كوچيكم صبح زنگ زده خنده خنده تو كار برا ما درمياري😶 تو رو چه به اين حرفا ولشون كن يه شبه ما امشبم نميتونيم استراحت كنيم😶

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

همه روهم با خنده 

دختر دايي و دختر خاله هامم هركدوم 

يكي دوتا گفتن ژله يكي دوتا گفتن سالاد و انار دون شده 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم گفتم زن دايي اجبار كه نيست نيارين 

گفت تو منو بي دستو پا ميخاي نشون بدي با قاه قاه خنده 

گفتم نه والا بخدا زن دايي و بچه هاش نبايد هر سال اين وقت عزاشون باشه كه اين همه ازم كم نيست 

شماهم نيارين ديگه چيزي نمونده كه شما ظرفا رو ميتونين بشورين از بس حرصمو دراورد اخه واقعا از جاش تكون نميخوره همش ميشينه دستور ميده حتي به بزرگتر خودش اينو برام بيار اونو ببر اونو جمع كن وضعشون اصلا بد نيستا عادت كرده به اماده خوري هميشه همين كارشه 

کار خوبی کردی الان همه چی گرون شده.زن دایی کوچیکت هم زرنگ تشریف داره

اصلن دست به سياهو سفيد نميزنه 

جداي از اون ايرادم ميگيره هرسال

خدا داییتو حفظ کنه ک همتون ودورهم جمع میکنه خیرببینه ادم حسابیه واقعا ماازاین نعمتابی بهره ایم دعاکن ...

انشالله 

ميدوني خانمي از زن داييمه 

داييم خوبه ها ماهه اما كي خوبش كرد همين زن داييم 

يه تيكه ماه ميمونه از بس بزرگواره

محلش نده کار خودت رو بکن.با خنده ظرف بده دستش بشوره

تو هر فاميلي يه نخاله هست 

حالا كار نكنه اشكال نداره اينقد ادم واسه كار كردنه اون نوبتشم نميشه كاش ايراد نميگرفت

تو هر فاميلي يه نخاله هست حالا كار نكنه اشكال نداره اينقد ادم واسه كار كردنه اون نوبتشم نميشه كاش اي ...

خودت میگی نخاله پس انتظار رفتار درست ازش نداشته باش.کاش که همه مثل تو بودن رعایت میکردن