2777
2789
عنوان

روز خاستگاریمه نشستم دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 28 پست
منم همینطور مدتیه استعفا دادم وضعم همینه

مگه چند سالته سرکار رفتی استعفا هم دادی؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
احساس میکنم یکم زیادی پیاز داغشو زیاد میکنی هیچ مادری بین بچه هاش فرق نمیذاره شاید برای اونام اینطور ...

زیادی؟ کاش تاپیک قبلیامم میخوندی 

تولد من و خواهرم فاصلشون چند روز بود برا اون تولد گرفت برا من نه وقتی گله کردم با کتک انداختم تو اتاق 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖اقایون تو تاپیکام نظر بدید اما در خواست دوستی ندید 🙏🏻 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابام سادست کارتش دست مامانمه

من خودم خواهر دارم تو این بحث ها باید لاشی بود 

بگو لباس میخوام چرا اون داره من نه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
مگه چند سالته سرکار رفتی استعفا هم دادی؟

۱۹ سالم بود خسته شده بودم نه گوشی داشتم نه هیچی 

خودم رفتم سرکار خریدم 

بقیه خواهرم کافیه امر کنن 

اما من... 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖اقایون تو تاپیکام نظر بدید اما در خواست دوستی ندید 🙏🏻 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

مادرا اکثرا سمی آن و بیشتر از اینکه برای بچه  مایع آرامش باشن مایع اعصاب خوردی آن 

من ی هفته س باهاش حرف نمیزنم و انقد آرامش دارم ک نگو

سر چیزای الکی گیر میده همش

تبعیض هم ک وحشتناک 

دس رو دلم گذاشتی واقعا جا داره بشینم گریه کنم واسه اون تونیک کهنه ی طوسی ک روز خواستگاری تنم بود

برو لباس خواهرتو بردار و بپوش

از همشون متنفرم 

چقدر دیروز پیش دوستم خجالت کشیدم گفتم لباس ندارم مانتوشو بهم داد قشنگ دلش برام سوخت چون با چشم خودش زندگیمو دیده

از همشون متنفرم چقدر دیروز پیش دوستم خجالت کشیدم گفتم لباس ندارم مانتوشو بهم داد قشنگ دلش برام سوخت ...

خب وقتی شرایط زندگیت اینطوریه چرا خواستگار دعوت می کنی که ابروت بره، برو یه دست لباس خوب بگیر بعد

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
خب وقتی شرایط زندگیت اینطوریه چرا خواستگار دعوت می کنی که ابروت بره، برو یه دست لباس خوب بگیر بعد

اگه اینا نیان کی منو از این منجلاب نجات بده 

کارت باباتون بردار خودت برو خرید کنچیزی هم گفت بگو به تو چه ربطی داره دخالت میکنی؟کارت بابام بوده

دامادمون اومد الان دید دارم گریه میکنم گفت این دختر چشه 

بهش نگفتم وگرنه چکیشون میکرد