2777
2789

انقد بهم حرف میزنه چرت پرت دروغ میگه با تمام وجودم از عمق قلبم ازش متنفرم اما نمیتونم جوابشو بعدم بعد ک‌ تنها میشم حرص میخورم خسته شدم روانیه شوهرم کار درست حسابی نداره میاد میگه بابد دوتا بچه بیاری کفتم بچه خرج میخاد ما خرج خودمونو‌ نداریم چرت پرت مثالهای قدیمی میزنه گفت لباسهای امیر کلی مادرش داره از اون میگیری تنه بچه هات میکنی خدا چرا سزای مادرشوهرمو نمیده هزارتومن کمک ب ما نمیکنه سال یکبار برای غذا میریم خونش یکبار سرزده شام رفتیم قیامت بپا کرد شام گردن من دادید باید غذا درست کنم شما بخورید ما رو بجا اینکه دعوت کنیم بیایبد خونتون بخوریم و هزار حرف دیگه

دروغگووووووترین غیبت گو ترین انسانیه ک من دیدم من مثل این زن ندیدمممم پست فطرت اما یکبارم جوابشو ندادم حتی وقتی کتکم زد 

چرا خدا سزاشو نمیده بلا براش نازل نمیکنه 

خدایا سپاسگزارم ک منو میبینی و کمکم میکنی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا کمکت کنه ولی اصلا زیر بار بچه آوردن نرو که اونام خیلی اذیت میشن و دردسر خودتم چند برابر میشهمادر ...

اره  شوهر خواهرش جادوگره‌ تو خونش هم دعا آویزونه 

من کامل نخوندم ولی حرز امام جواد حتما همیشه همرات باشه 

یه دعای یه خطی که خودم نوشتم میخای بهت بگم؟

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

میگن ظالم سالم اینا هیچیشون نمیشه ساااالمن اینقد هم عمر میکنن که فقط اطرافیان رو عذاب بدن

دارم دیواونه میشم از حرفاش کسی نشناسه فک میکنه چ فرشته ای باشه همه حرفاش دروغههههه و غیبت خدایا من چقد تنهام جاریمم مثل خودشه من اینجا خط فکریم با اینا فرق داره اینا همرو مسخره میکنن و غیبت پشت سر همه

من کامل نخوندم ولی حرز امام جواد حتما همیشه همرات باشه یه دعای یه خطی که خودم نوشتم میخای بهت بگم؟

اره خدا خیرت بده بگو ممنون میشم

خواهر منم جادوگره خودم دیدم 

به مادرم اینا گفتم باورشون نمیشه الان با من دعوا دارن هر چی نفرینش میکنم هیچیش نمیشه

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

خواهر منم جادوگره خودم دیدم به مادرم اینا گفتم باورشون نمیشه الان با من دعوا دارن هر چی نفرینش میکنم ...

ظالم همیشه سالم

اره خدا خیرت بده بگو ممنون میشم

ببین الان دعا رو در آوردم ، روی بازومه همیشه توی حرزم ، یکم رنگ پخش کرده ولی برات مینویسیم خودتم توی گوگل یه سرچ بزنی مطمئن شی 

این دعا چشم زخم و زبان بد ازت دور میکنی 

اللهم یارب الاسواء کلها واقمع عنه ابصار الظالمین وابسته المعاندین و المریدین له السوا والضر

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

ببین الان دعا رو در آوردم ، روی بازومه همیشه توی حرزم ، یکم رنگ پخش کرده ولی برات مینویسیم خودتم توی ...

مرسی خیلی لطف کردی پس منم مینویسمش

خواهش میکنم عزیزم من الان حدود دوساله هم حرز دارم هم این دعا ، از وقتی این دوتا دارم خیلی چیزای خوب ...

خب خداروشکر