2777
2789
من تجربه ماما همراه دارم خداییش خیلی خوب بود از ماه نهم تا بعد زایمان و حتی شیردهی همراهم بود خیلی ک ...

عزیزم من متاسفانه دیر گرفتم مامای همراه رو

یعنی فقط قراره روز زایمان پیشم باشه بنظرت خوبه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من متاسفانه دیر گرفتم مامای همراه رویعنی فقط قراره روز زایمان پیشم باشه بنظرت خوبه؟

بله عالیه و تاثیرگذار ، شک نکن، اما باید کاربلد و مهربونم هم باشه هااا، یعنی من دارم رو تجربه خودم میگم که اگه قرار بود ایشون فقط روز زایمان همراهم باشه هم، باز ارزششو داشت 

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)
بله عالیه و تاثیرگذار ، شک نکن، اما باید کاربلد و مهربونم هم باشه هااا، یعنی من دارم رو تجربه خودم م ...

کاملا موافقم باهات عزیزم 

یه سر به تاپیکام بزنی میفهمی 

من چهارشنبه رفتم از خود بیمارستان مامای همراه بگیرم یکی خودشو انداخت جلو‌گفت من میشم نشستم باهاش حرف زدم میدونی برگشته چی‌میگه؟اگه حین دردات جیغ بکشی هم سرت داد میکشم هم تهدیدت میکنم یعنی یه جور حرف زد با گریه از بیمارستان خارج شدم اومدم خونه با کلی پرس و جوی شوهرم یه مامای خیلی خوب و مهربون پیدا کردیم 

من به اون خانومه هم گفتم اخلاق برام خیلی خیلی مهمه

اصلا هیچ‌کاری هم نکنی فقط پیشم باش دلداریم بده همین

من سال هشتاد و هفت با وضع بد رسوندنم بیمارستان 

داشتم گریه میکردم آخه وقت زایمانم نبود و تغریبن ۳۳هفته بودم 

یکی از پرستارا داد زد سرم که خانم چته گریه میکنی اینجا بچه ۱۵ساله زاییده رفته خونش😒

خب بگو حالا تو معاینه کن ببین چمه شاید وقتش نباشه خو😤

خلاصه معاینه کرد و سریع جیغ زد برسونیدش اتاق عمللل بچه مدفوع کرده☹️

منو میگی گریه هام شدیدتر شد🥺

خلاصه بردنم اتاق عمل سز اورژانسی شدم بچمم نارس به دنیا اومد 

بخشی که برا سزارینی ها بودن خیلی عالی و محترم بودن 

اما بخش طبیعی اعصاب نداشتن🤕

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋