2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حرص نمیخوری؟

زیاد نمیدونییی

نامزدیم 

بعد تا میاد خونه ما این زنگ میزنه کجایی بیا کجایی چیکار می‌کنی فلان جا گیرم بیا 

کجایی بیا پیتزا گرفتم 

بیا کجایی کجایی کجایی 

اینم بلند میشه می‌ره 

هر دفع زنگ میزنم بهش میگم کجایی مطمئنم میگه پیش فلانی

یه سری دعوا کردم رفت آمد کم شد بهتر شدن ولی بازم داره زیاد میشه نیاز یه سری دعوا دیگه هست 

یه همکار داره صبح تا عصر باهمن ولی تا شوهرم پاشو میذاره خونه زنگ میزنه

رفیق همسرم از سر کار اومد رسوندش کل روز با همن تا همسرم رفت دوش بگیره زنگ زده میگه چ خبر گوشی رو بلند گو بود منم گفتم چ خبرو زهر مار تو ده دقیقه چه خبری میتونه باشه 😐😐

هر روز چند ساعت؟

به اون صورت نیست 

بنا به شرایطی همو میبینن 

نه اینکه وقت بگذرونن و تفریح و.. 

این مسایل برای همه هست 

من هم دوست دارم زیاد 

نمیشه محدود کرد کسی رو 

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

شوهر من آخر رفیق بازیه 

با نصف شهرمون دوسته! صبح تا دو  اداره‌ی بعد یکساعت استراحت میکنه نهار میخوره میره پیش دوستاش شب نه شب میاد می‌خوابه تا خوابش بگیره تو هر لحظه یا درحال صحبت یا چت بهمون دوستای مزخرفشه!!!! 

خدا از حق الناس نمیگذره وقتی که شوهرم باید برای من و بچش بذاره برای دوستاش صرف میکنه من که از حقم نمیگذرم و بخدا سپردمش

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.