2777
2789

باهم قهریم 

بهم زنگ زد که گوشی خراب شده 

بعد من خونه مامانم هستم رفتم خونم چند تا وسیله بگیرم دیدم گوشیش افتاده یه گوشه 

اینم عرضه درست کردن گوشی نداره 

هرچی هم پول داشت داده دست من برا نفقه 

منم یه آشنا گوشی تعمیر میکنه دارم 

گوشیشو برداشتم آوردم درست کنن

بنظرتون اشتباه کردم ؟

خیلی ازش دلخورم و ناراحتم خیلی زیاد 

ولی از یه طرفم استرس داشتم گوشی نداشته باشه چطور باهم در ارتباط باشیم خاک تو سرم که برام مهمه

البته می‌دونم قدر نمیدونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قصدت برگشته ن کارت بد نبوده اگه اره بازم فدا طرت کارت بد نبوده ب هرحال روزای خوشیم داشتید ب حرمت همون کمک حال هم باشید

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

فعلا باز مشاوره رو شروع کردیم تا ببینیم چی میشه

انشالله ک هرچی ب صلاحتونه پیش بیاد

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

کمی صبورانه و منطقی رفتار کن کار خوبی کردی گوشیش رو درست کردی احساس میکنم کمی لجباز هستی و الان تو شرایطی هستی که دقیقا نمیدونی چی میخوای هم این زندگی مشترک رو نمیخوای و هم زمان شوهرت و و این زندگی مشترک هنوز برات مهمه ....عزیزم من خواهرانه نظرم رو میگم شما کمی عجول هستی نمیگم همسرت یا زندگیت گل و بلبل هستن اماااا اگر گذشت داشته باشی آرامشت رو حفظ کنی و با متانت رفتار کنی واکنش عصبی و حرفی و رفتاری که در شان شما نیست انجام ندی به زودی زندگی به کامت شیرین میشه

فعلا باز مشاوره رو شروع کردیم تا ببینیم چی میشه

اسی گاهی فشار روانی و روحی که آزارت میده مربوط به گذشته هاست و ربطی به همسر و زندگی مشترکت نداره ولی چون این احساسات منفی شما رو تحت تاثیر خودش قرار میده شما تو مواجه با مشکلات زندگی زناشویی و همسرت کم تحمل کرده و باعث میشه با واکنش تند شما و مدیریت نکردن این مشکلات واحساسات منفی تمام لحظه ها رو برای خودت تلخ و سخت کنی  

اسی جان این مشکلات رو کم و بیش همه ی زوج های جوون با هم دارن زن چراغ و گرمی خونه است روی خودت کار کن نگاهت رو به همسر و زندگیت از بد بینی زیاد عوض کن اسی جان بعدها مادر خواهی شد از الان بخواه مادر شادی باشی که عشق رو به همسر و بچه هاش میده خیلی به مسائل بی اهمیت فکر میکنی و خودت رو آزار میدی تا تلاش نکنی و از خودت یک زن قوی و صبور و باتدبیر نسازی تو هیچ رابطه ای موفق نخواهی بود همه ی این نکات از سر انسانیت بهت گفتم امیدوارم حرفهایی که از دلم اومد به دلت بشینه

استارتر عزیز این زندگی برای شماست اگر خودت و همسرت برای نجاتش قدمی برندارید هیچکس برای زندگیتون دل نمیسوزونه عزیزم من تاپیک های شما رو خوندم مطمئن باش با سیاست و خوش زبونی و صد البته کنترل خشمت خیلی خیلی شرایط رو بهتر خواهی کرد عزیزم یه زمانی به حرفم میرسی که حتی پدر و مادر هم گاهی نمیتونن حال دل ادم رو درک کنن به خودت به زندگیت و به همسرت فرصت بده همه ی ما اشتباهاتی داریم که فقط با همدلی و محبت حتما در صدد اصلاح اشتباهاتمون برمیایم شما هم قلبا و هم زبانا با همسرت همدل و بامحبت باش تا معجزه اش رو ببینی

چرا میگی خاک بر سرم که برام مهمه ....باید برات مهم باشه این زندگیه شماست.. احساس شما ..همسر شما..باید برات مهم باشه میدونی چرا برات مهمه ؟ چون هنوز ته قلبت امید به درست شدن این زندگی داری پس قدم اول رو خودت بردار تو خلوت خودت اشتباهاتت رو مرور کن و بپذیر که همه ی ما ایرادات و اشتباهاتی داریم و همیشه همه ی تقصیرات گردن شوهرمون نیست وقتی که پدیرفتی ۵۰ درصد راه درست رو رفتی تو این مشاوره هایی که میری روی خودت و اشتباهاتت کار کن همسرتت هم همینطور 

زندگی مشترک بدون مشکل هیج جا وجود نداره ما باید یاد بگیریم با چه تدبیری مشکلات رو مرحله به مرحله برطرف کنیم زندگی مشترک صبوری میخواد اسی ناجی این زندگی که میتونه پر از عشق و احترام باشه فقط و فقط خودتی ...شما میتونی با زبونت و فکرت و نحوه ی رفتارت همه چیز رو ویران کنی و یا برعکس با زبون خوش و متانت زندگیت رو آباد کنی اسی هییییچ گنجی بدون رنج به دست نمیاد برای داشتن زندگی پر از آرامش کمی خشمت رو فکرای منفیت رو و صد البته زبونت رو کنترل کن ....کمی با خودت خلوت کن و فکر کن ببین واقعاااا خودت هیچ اشتباهی نکردی من چند تا از تاپیک های شما رو الان خوندم و چیزی که متوجه شدم زندگی شما با محبت و عاقلانه رفتار کردن هر دوتون درست میشه قدر همدیگه رو بدونید