یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میشه برای روح عزیزِ از دست رفتهم صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:) بیخبر رفتهای و خبر از دلِ بیقرارم نداری،آتشم میزند این تبِ عاشقی این غمِ بیقراری...بیقرارم ببارم،باز آ،تیره شد روزگارم،ابریام همچو باران کجایی تو ای جان که طاقت ندارم،در قفس ماندهام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی،همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی،همچو ماهی ک در برکه قلب من عکس رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد:)
اره منم همینو میگم به خانوادم ، هرکسی که انتخابی نداشت و شوهر داشت و خونه زندگی اومده معلمی یا استخدامی ، بدرد کسایی که بلند پروازن نمیخوره ، حالا پدرم میگن باید کنکور فرهنگیان بدم تورو خدا منصرفم کن😑
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
بیا تو پی وی من تا از سایت enahang.ir یکی از کارها و خدماتی که انتخاب کردی رو بهت با تخفیف بفروشم و تو با قیمت مناسب به کسی که بهش نیاز داره بفروش. این وسط سودش مال خودت میشه
من سایت معتبری دارم که مشتری های خدماتی که ارائه میدهیم سالهاست ما رو بخاطر حل مسائلشون بخوبی میشناسند و تا حالا چند بار خودشون دوباره مشتری شده اند