2777
2789
عنوان

روز مادر مجبورم برای چه سلیطه هایی کادو ببرم😑🫥

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 63 پست
همه چیشون زوریه متنفرم ازشون عجب برا خودشون زور نیستبرا من زوره؟همین ماه گذشته سر جشن تعیین جنسیت هی ...

وای پشمام

ولشون کن

دنیا دوروزه برا یه عن چقد حرص بخوری اخه 

از مرجع تقلیدتم بپرسی حقو به تو میده 

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابا چه توقعاتی داریجشن تعیین جنسیت و جشن از پوشک گرفتن و هزارتا مسخره بازی درمیارید انتظار دارید مل ...

درآمدش در سال یک میلیارده 

حق مادرمنم خورده داده پسراش 

واینکه همین خانم هر دیقه مریضه باید یکسره وسایل ببریم عیادتش 

یه روز تولدشه 

هرروز تولد و سیسمونی برون و... یکی از نوه های پسریشه که بازم دست مر بریم و اگر دست پر نریم خون بپا میکنه

اما همون پسراش هرجا برن دست خالی

میدونی چیشدهسیاتیکم عود کرده خونه مامانم زمین گیر شدمالان مامانم میگه کارتتو بده برم برا مادربزرگت ک ...

می دونم. تو حرف منو گوش بده هیچی نخر حتی یه چوب کبریت. اصلا من کسی که عاشقش نباشم چیزی نمی خرم. آدم چیزیو که عاشقانه نخره به چه دردی میخوره. و اینم بدون ما ترکا یه مثلی داریم. بیری بیلمیرن مینی بیلمز. کیسی که یک چیز جزیو ندونه هزار تا کارم براش انجام بدی بیفایدس نمی دونه. به مادرت بگو با کارت خودت برو براش بخر

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

ارتباطتو قطع کنمنم از اینها داشتم پدرم ارتباطو قطع کردکلا طلبکارن بعضی ننه بزرگها عوض اینکه فکر اخرت ...

من تک فرزندم همین چندتا گری گوری رو دارم بیان مراسماتم مفت خوری کنن

حق ارث مامانمم خوردن دادن پسراش 

متنفرم ازشون ناجاری روشون میخندم

من تک فرزندم همین چندتا گری گوری رو دارم بیان مراسماتم مفت خوری کننحق ارث مامانمم خوردن دادن پسراش م ...

وای الهی بمیرم

منم فامیلام عنن دقیقا هم‌منم مثه تو بهشون میگم گری‌گوری و‌دوزاری واقعا هم هستن

شانس نداشتیم خواهر از فامیل

عزیزم من الان چند سال خونه مادربزرگ مادری نمیرم و خونه خاله ها ودایی هام مگه عروسی عقدی یا خدا نخواس ...

دایی هام همشون به درد نخورن

خاله هامم ۵۰ درصدشون به درد میخورن

۵۰ درصدشونم متوسطن 

صد رحمت به خاله هام بخدا

متنفرم از دایی هام و مادربزرگم

درآمدش در سال یک میلیارده حق مادرمنم خورده داده پسراش واینکه همین خانم هر دیقه مریضه باید یکسره وسای ...

خب نرو عزیزم اگر اینجوریه باهاش قطع رابطه کن 

تو مجبور نیستی بخاطر مادرت یا هرکسی خودت رو عذاب بدی 

مادرت هم بره جواب مادرش بده بجای اینکه به دخترش گیر بده 

من بودم جدی به مامانم می‌گفتم بچت برات مهم‌تره یا مادرت؟

من فکر میکردم خودم مظلومم

من بودم اتیش میزدم خونه رو 

حرف زور تا کجا اخه

وای الهی بمیرممنم فامیلام عنن دقیقا هم‌منم مثه تو بهشون میگم گری‌گوری و‌دوزاری واقعا هم هستنشانس ندا ...

آره یه عده مفت خور دورمون رو گرفتن

خانواده پدریم شهر دور هستن و بسیار باشخصیتن اما دوریم حیف والبته جدیدا همشون مهاجرت کردن یکی یکی فقط پیر پاتالاشون مونده

خانواده شوهرمم فقط با پدرشوهرمادرشوهر رفت آمد دارم جاریها و خواهرشوهرا همه از دم حسودن و مادرشوهرم وقتی آزاراشون و اذییت هاشونو دید گفت ارزش نداره باهاشون رفت آمد کنید و خلاصه از فامیل شوهر فقط با پدرشوهرمادرشوهر رفت آمد داریم😅