2777
2789

خلاصه بگم داداشم و زنش جدا شدن و زنش نخواست بچه رو همون سال ازدواج کرد و هنوز بچه دار نشده حالا بعد ۴ سال امده بچه رو میخواد 

من خیلی به بچه وابسته شدم میرم مدرسه مادرش خودم جا میزنم و بچه منو عمه صدا نمیکنه اسمو میگه 

حالا من چیکار کنم 

من از بچه میپرسم میگه نمیخوامش ولی میترسم ته دلش بخواد بلاخره مادرشه

میشه راهی دارید بگید خوشگلا واسه سیاهی و گودی زیر چشم چی خوبه میدونی بگو❤️⚘️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم چرا حقو بتو میدم

میگم نکنه دوست داره مادرشو ببینه و روش نمیشه بهم بگه

درسته مادرشه ولی تو حق مادری داری گردنش باز بچه خودش باید تصمیم بگیره

میترسم بخاطر من از مادرش بگذره 

داداشت مگه نیس ؟

من جای داداشت باشم بچرو نمیدم اول ک حضانت با پدر دوم اونموقع ک طلاق میگرفت و بچه رو نمیبرد باید ب این مسئله هم فک میکرد، الان ک بچه دار نشده و نداره ب هر دلیلی اومده ببرتش؟.تو این چهار سال می اومد سر بزنه بهش؟

تابیست سالم بزرگش کنی بالاخره خون رو میکشه مادر یه حکم دیگ داره میره سمتش ازماگفتن دیدم که میگم

خب حق داره من نمیخوام بخاطر من از مادرش بگذره یا بعدا پشیمون بشه دلم میخواد خوشحال باشه 

داداشت مگه نیس ؟من جای داداشت باشم بچرو نمیدم اول ک حضانت با پدر دوم اونموقع ک طلاق میگرفت و بچه رو ...

اصلا حتی یه بارم نیومد و الانم نمی دونم چی شده واز کجا شماره امو پیدا کرده زنگ زده که میشه بیاریش حتی به خودش زحمت نمیده بیاد 

داداشم پرستاره و وقت نمیکنه بچه رو بزرگ کنه یا ببره مدرسه یا درس یادش بده 

خب حق داره من نمیخوام بخاطر من از مادرش بگذره یا بعدا پشیمون بشه دلم میخواد خوشحال باشه

دلت می خواد خوشحال باشه. حتی مادر واقعی هم معمولا این میزان از از خود گذشتگی رو نداره که بگه من مهم نیستم. مهم اینه که خودش خوشحال باشه و بعدا پشیمون نشه.

به خاطر خود بچه امیدوارم مادرش منصرف بشه و بچه با شما بمونه. چون با این طرز فکر قطعا خوشبخت و خوشحال می شه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
دلت می خواد خوشحال باشه. حتی مادر واقعی هم معمولا این میزان از از خود گذشتگی رو نداره که بگه من مهم ...

ممنونم ازت 🫶💚

میگم نکنه دوست داره مادرشو ببینه و روش نمیشه بهم بگه

بزار بچه خودش تصمیم بگیره در حضور مادرش

بنظرم مادری ک طلاق میگیره و بچرو نمیخاد حق نداره چون بچه دار نشده فیلش یاد هندستون کنه بلخره بین بچه و والد جایگزین یک حاشیه امن و تعلقی شکل گرفته امیدوارم بفهما

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.