2777
2789
عنوان

مامانم میگه وسیله جهازتو بیار

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 38 پست
نمیدونی اخه واسه تیکه ب تیکه این وسایل چ خون دلی خوردم

شاید من خون دل نخوردم مهم نیست برام😑😂

حتما بچگی مامانم خون و دل خورده🥴

اون روز خیلی جدی میگفتم بیار بخارشورو استفاده کنیم

مبلارو بکشیم پرده هارو بکشیم

قبول نکرد

شاید من خون دل نخوردم مهم نیست برام😑😂حتما بچگی مامانم خون و دل خورده🥴اون روز خیلی جدی میگفتم بیار ...

ببین اگ بعد چیدن و بعد خونه رفتن عروس باشه، اوکی 

مشکلی نیس منم همین الانش چیزی بخان میدم رو چشمم

ولی تازه عروس ک هنوز جهابرون نکردن و باز نشده، یعنی چی اخه؟! 

کدوم مادری میاد وسایل جهاز کارتون شده رو دربیاره واسه راحتی خودش؟!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا فاز اونایی ک میگن بده مگ میخورتشو نمیفهمم.... واااوسایل تازه عروس ک هنوز نچیده و هنوز نرفته سر ...

منم همین حسو دارم :((

دقیقا مامان منم هرچی برا من میخره دلش میخواد برا خوذشم بخره غیر از این برقیا ک پولش نرسید همه چیش لنگه خودمه! سرویس لیوان و پارچ و قندون و... همه چیش جلو مهمونا میاره میذاره 

داشتم فکر می‌کردم الان همه اینارو اینجا میبینن دیگه برا من ن ب چشم میاد ن اصلا نو ب نظر میاد =( 

شاید اصلا مهم نباشه ها 

ولی خب دوس ندارم دیگه 

شاید من خون دل نخوردم مهم نیست برام😑😂حتما بچگی مامانم خون و دل خورده🥴اون روز خیلی جدی میگفتم بیار ...

من واممو دو دستی تقدیم کردم 

هرتیکه رو با کلی سختی رفتیم خریدم 

خیلی سختمه 

آخه دل شکستنی که به حق نباشه چی

نداره خب چیکار کنه عزیزم

ببین تو چند مدت دیگه میری سر خونه زندگیت باور‌کن پشیمون میشی میگی یه چرخگوشت چی‌بود که ازش دریغ‌کردم

خدای ناکرده زبونم لال اتفاقی براس بیفته یک عمر فقط عذاب وجدان همین چرخگوشت رو‌ خواهی گرفت 

البته تو‌خودت تصمیمت ندادنه دیگه نظر ما مهم نیس عزیزم

والا منم تمام واممو داوم بابام با 20 تومنش قسطاشو داد با بقیشم جهیزیه خرید. 7تکه بزرگ هم باداماد بوود 

هموناهم ک خریدن دستشونم درد نکنه قسطاشو بسشتر خودم دادم، تازه شاغلم و پولامم کلشو میدادم، حتی سکه پارسیان و طلاهایی ک هدیه گرفتم تو عقدو هم فروختم تا وسیله بخرم

من قطعا حق دارم

ولی اونی ک زحمتی نکشیده نشسته براش خریدن قطعا مهم نیس براش و میده، من زحمت کشیدم دلم نمیومد، الان چرا روچشمم ولی عروس روی جهازش حساسه که دست نخورده و سالم برسه تو خونش 

اینو هرعاقلی میفهمه

منم همین حسو دارم :((دقیقا مامان منم هرچی برا من میخره دلش میخواد برا خوذشم بخره غیر از این برقیا ک ...

واای من کامل درکت میکنم ،خواستگاری خواهرم نزدیکه منم برا مامانم ی سرویس بلور انجلیکا خریدم همون موقع انتخاب هم داشتم ب خودم میگفتم حتما برای جهاز خواهرم باید یه چیز شیک تر بگیریم تا وسایل عروس بیشتر ب چشم بیاد

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نداره خب چیکار کنه عزیزمببین تو چند مدت دیگه میری سر خونه زندگیت باور‌کن پشیمون میشی میگی یه چرخگوشت ...

نمیدونم اگر ببینم نظرتون قانعم میکنه خب پا رو دلم میذارم