2777
2789
عنوان

چه با افتخار از علافی هاتون تاپیک می‌زنید خانم های خانه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 5945 بازدید | 257 پست
چرا فکر میکنن ما میریم سر کار بعد میایم میخوابیمما از سرکار ک میایم تازه شغل دوممون شروع میشهاون کا ...

عزمزمه منظور اسی خانومایی بود ک تو خونه کاری انجام نمیدن جز خواب 

منظورش ب شاغل ها نبود

میگن دعای شما اجابت میشه، برای ازدواجم یه صلوات بفرستید 🙏🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزمزمه منظور اسی خانومایی بود ک تو خونه کاری انجام نمیدن جز خواب منظورش ب شاغل ها نبود

مگه میشه کسی کاری انجام نده .

خانم لاکژری استثناست دیگه 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
عزمزمه منظور اسی خانومایی بود ک تو خونه کاری انجام نمیدن جز خواب منظورش ب شاغل ها نبود

من منظورم اون خانم‌اولی بود که میگفت خانم شاغل فلانن

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

یه حقیقتی هست اینه که آدم هر جور زندگی بقیه یه ایرادی میگیرن

شاغل باشی میگن حمال 

خانه دار باشی میگن مفت خور

اگه آدم بخواد با حرف مردم زندگی کنه سر دو روز روانش نابود میشه

بنظرم باید ببینی با کدوم حال دلت خوبه همونو ادامه بدی نا با حرف مردم که آخرش تباهیه

ببین دور از حضور مردار که نیست آدمیزاد بجز سرویس به شوشو باید برای خودش هم یه کاراریی بکنه دیگه نمید ...

چی بگم والا .

اون خانم میاد ذهنیت ها نسبت به خانه دار هارو عوض میکنه 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               

والا ادب و شخصیت خانم های خانه دار و ببین عنوان تاپیکو ببین!

تو تاپیک ۰۰۱۰ شخصیت و اصالتش از جواب دادن ب کامنتای ی مشت زن عصبی عقده ای ک ب شدت از شرایطشون ناراضین و از سر اجبار همچین زندگی دارن میبارید

واقعا شرم آوره

بحث با الاغ ممنوع⛔️☺️مامان قرتی پسراام🩵💙

حالا نی نی سایت که خوبه یه سایت تبادل نظر زنانه دیگه میرفتم که خانمای خونه دارش جوری تاپیک میزدن و تعریف میکردن که امروز این غذا رو پختم الان چایی میخورم و امشب مهمون میاد خونمون و داریم میریم مسافرت و یه مقدار سبزی پاک کردم و فلان چیزو خریدم و... هر کاری میکردن تاپیک میزدن مینوشتن و هرچی میخوردن از غذا بگیر تا یه لیوان چایی عکس میگرفتن تاپیک میذاشتن و هرچی میخریدن از کفش بگیر تا فرچه توالت عکس میگرفتن تاپیک میذاشتن! 🤣🤣

تازه ادعا میکردن تاپیک هاشون مفید و شاد و انرژی مثبت و انگیزشی هم هست! 🤣🤣

تازه کاربرای دیگه هم بهشون میگفتن افرین معلومه سرشار از انگیزه هستی و برای زندگی میجنگی و یه همسر نمونه هستی و تاپیکات خیلی خوب و دوست داشتنی و انرژی مثبت و شاد و ... هست! 🤣🤣

کاربری دست دو نفره

البته هرکس خودش انتخاب میکنه که خانه دار باشه یا شاغل و انتخابش به دیگران ربطی  نداره

ولی منم مخالفم با اون دسته از خانم های خونه داری که کوچکترین کارهاشونو خیلی بزرگ جلوه میدن و خیلی مینازند به خودشون مثل خانم های اون سایت که گفتم 

کاربری دست دو نفره