2777
2789

شماها هم دلتون میگیره یه وقتا حس کنید هیچکی رو ندارید ؟؟؟

من ک افسردگی گرفتم 

الان ۹ ساله ازدواج کردم ماهی یکبار میرم سر می‌زنیم ولی موقع برگشتن خیلی اذیتم  خیلی فشار روحی رومه نمی‌دونم چیکار کنم هیچ دوستی هم اینجا ندارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان دلم گرفته بدجور ب شوهرم گفتم بریم شب یلدا میگه می‌خوام امسال پیش مامانم اینا باشیم

من پنج دقیقه با مادرم فاصله دارم ماهی یه بار هم‌نمیبینمش

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
دخالت ک خواهی نخواهی همه مادرا دارند

دخالت زیاده🥲

الان ک نامزدیم همه میگن بهترین دورانتونه تو دهنم زهرش کرده

باور میکنی گاهی با حرفاش ی کاری میکنه ک نامزدم کامل از چشمم میفته

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

من سالی چند بار میبینمش

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
دخالت زیاده🥲الان ک نامزدیم همه میگن بهترین دورانتونه تو دهنم زهرش کردهباور میکنی گاهی با حرفاش ی کا ...

این دوران همینه سعی کن باهاش بحث نکنی یه جوری باید هردو طرف رو راضی نگه داشت بلاخره اونم مادرته زحمت کشیده برات هرچی میگه از روی دلسوزیه

من سالی شاید یکی دوبار بتونم برم ماه های اول یعنی افسردگی شدید همش کارم گربه و زاری ..خیلی بد گذشت خیلی ب هم وابسته ایم .اون موقع ها ماهی ی بار میرفتم الان بچه ام کوچیکه دیگه سختمه وسیله هم نداریم کرایه رفت و برگشت هم سنگینه بچه خیلی آدمو مشغول میکنه یا شغل داشته باشی ی سره مشغول باشی بیکار باشی افسرده میشه آدم 

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....
من سالی شاید یکی دوبار بتونم برم ماه های اول یعنی افسردگی شدید همش کارم گربه و زاری ..خیلی بد گذشت خ ...

منم یه پسر ۴ ساله دارم ولی نمی‌دونم چرا یهو افسردگی اومد سراغم اصلا از خونمون خوشم نمیاد از تنهایی بیزارم همش می‌خوام توی جمع باشم یکی کنارم باشه

خيلي سخته چطور تحمل ميكني واقعا من يك كوچه فاصله دارم اگه يك روز نرم نبينمشون كلا بيقرارم تازه دلم ميخواد تو ساختمونشون خونه اجاره كنم.

واقعا دخترايي ك راه دور ازدواج ميكنن خيلي دل دارن