2777
2789
عنوان

یلدا و تولد امسالمم رفت جزو لیست بدترینا😔

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 22 پست
عزیزم تاپیک هات رو دیدم خواهش میکنم دیگه اهنگ غمگین و متنهای غمگین و دلتنگی نخونمن خودم عاشق شعرم ول ...

بدجوری با این غم داغون شدم الان روزای خوشمه دوساله ب وضعیت عادی برگشتم مشاورم میگفت دیگه هفته ای یکی دوبار بی تابی کردن عادیه  ولی خو مناسبتای مهمو  کلا میریزم بهم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
دقیقا همه اینو میگن ک دست خودمه ولی حقیقت اینه دس خودم نیس

باید برگردین به گذشته 

ببینید چی حالتونو خوب میکنه 

سوگ و دوره بعدش خیلی سخته 

اگر از این مرحله نگذرین تا اخر عمر نمیتونین دیگه باهاش کنار بیاین 

هر چه طولانی تر آسیبش بیشتر

با دوستای قدیمی معاشرت کنین آهنگ شاد بذارین

پیاده روی کنین و... 

اگر امکان تغییر محیط زندگی یا حداقل دکوراسیون باشه عالیه یا دوستان جدید 

بخندین تا متوفی هم شاد باشه ایشونم عذاب میدین 

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بدجوری با این غم داغون شدم الان روزای خوشمه دوساله ب وضعیت عادی برگشتم مشاورم میگفت دیگه هفته ای یکی ...

اشکالی نداره منم همینم 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
باید برگردین به گذشته ببینید چی حالتونو خوب میکنه سوگ و دوره بعدش خیلی سخته اگر از این مرحله نگذرین ...

من بعد از ایشون همه چیمو از دست دادمو کارمو دوستامو سلامت روانمو‌ سه سال کامل تحت نظر بودم  دوره سوگواریمم خیلی طولانی شد 

دوسال اخیر بهتر شدم سرکار میرم  سعی میکنم خوب ب نظر بیام 

ولی باز همه چی منو یاد اون میندازه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
من بعد از ایشون همه چیمو از دست دادمو کارمو دوستامو سلامت روانمو‌ سه سال کامل تحت نظر بودم دوره سوگ ...

حق دارین سخته 

اما واقعا طولانی شده 

نذارین یه اتفاق از پا درتون بیاره 

حیف روزای زندگیتون به ناراحتی بگذره 

ایشونم راضی نیست

حتما 

امیدوارم من بعد همیشه شادی باشه تو زندگیتون 

همینم سرکار میرین عالیه عزیزم 

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

حق دارین سخته اما واقعا طولانی شده نذارین یه اتفاق از پا درتون بیاره حیف روزای زندگیتون به ناراحتی ب ...

بابت دلگرمیتون ممنونم عزیزم 🌹🌹🌹

کاش دوس پسر منم مرده بود ولی اینجوری دلمو نمی شکست

ترو خدا نگو این حرفو 💔🤦🤦🤦🤦🤦