2777
2789
عنوان

ی نفر بهم گفت گیرایی کمی داری و خنگی🥺🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2815 بازدید | 131 پست
سلاااااام قشنگمممم ای جانمممممم عزیزمم ممنونم ازت 😍🩵🩵خیلی خیلی دوستون دارم ورزشم رو خیلی دوست دار ...

عزیز دلی 💕🫂

منم خیلی دوستت دارم اصلا عشق می کنم کاربریت رو می بینم🥂

آره یادمه همون قرص ها بالاخره اثر داشتن یه کم بگذره دوباره تمرکزت بر می گرده گلی😍

ممنون عزیز دلم کاش امسال دیگه برسم تموم شه💔😓

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خنگ نیستی فقط خیلی دوران بدیو سپری کردی و فکرت خیلی آشفته بود . الان برای اینکه مغزت دوباره نخواد اون تروماهارو دوباره اضافه کنه یه ذره حواس پرتت کرده . تو این چند سال اخیر خیلی مغزت خسته شده بود . یه ذره استراحت کنی خوب میشی . سعی کن ریلکس کنی به هیچی فکر نکنی آرامش داشته باشی . استرس نداشته باشی . یه وقتایی مدیتیشن کن مغزتو خالی کن . صبحا برو پیاده روی . برو بدو . یه ذره زندگی کن قربونت برم . زندگی فقط این نیست که درس بخونی بعد بری سرکار . زندگی یعنی از همین مسیری که توش هستی لذت ببری شاد باشی بخندی 

من ومپایر اعظم نیستم😄
ای جانم الهی فدات شم من 🥺🥺🥺💚💚 مرسی ک گفتی ی هوشم ایمان داری خیلی حالم خوب کرد الهییییییییی خوشگ ...

دورسرت بگردممم🪐❤️

شب وروزای شگفت انگیز ودوست داشتنی زندگیت یلدایی وهمیشگی باشه رهگذر عزیزممم🫂🩵

ممنونم بابت لطفت🥲تو وجودت نور وانگیزست🌱

این همه وقت صرف ورزش کردی حالا وقت استفاده ازش رسیده بازم بامشتات بکوب تو دهن دنیا وراه خودت رو پیداکن😊✨️

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕
عزیز دلی 💕🫂منم خیلی دوستت دارم اصلا عشق می کنم کاربریت رو می بینم🥂آره یادمه همون قرص ها بالاخره ا ...

عزیزه دلمی ک مهربونم 

حالا خودمم مقصرم قرص ها رو مث آدم نمیخورم 🥺!

شاید ب خاطر اون یاشه ک تمرکز ندارم 

آخ آخ من میفهمم ک چقدر درد داره واسه کنکور خوندن و امیدوارم از ته دلم رها شی ازش

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

سلام خوشگلم یلدات مبارک باشه😍🔥🍉عاره واقعا آدم بی ادبیه این اولین توهینش هم نیستی بار ک من پشت کنک ...

قربانت عزیزم، یلدای شما هم مبارک😍😍😍

اگه دوست داری که حتما بمون ولی  جوابش را بده، اگه اهل جواب دادن نیستی حرفهایش را اصلا نشنو و به دل نگیر.

چون  ادمای اینجوری، عقده های درونی خودشون و حرفهایی که دیگران توی زندکی بهشون زدند را برای دیگران تکرار میکنند.

دلت فقط برای خودشو زندگیشو اطرافیانش بسوزه، لازم نیست هر کس دهنش را باز کرد به ادم بربخوره.

نه خنگ نیستی فقط خیلی دوران بدیو سپری کردی و فکرت خیلی آشفته بود . الان برای اینکه مغزت دوباره نخواد ...

مرسی خوشگلم همین ک گفتی خنگ نیستی کلی حالم خوب کرد ممنونم ازت🥺

این آدم همچین حرفی بهم زد کلا چند روز فک میکنم خنگم حتی قبولی کنکورمم میگم شانسی بوده و هنر نکردم 🥺

وسواس فکری هم دارم ی مدت همین آدم بهم گفته بود قد کوتاهی فک میکردم خیلی قدم کمه روم نمیشد جایی برم

الهی فدات شم من الهیی عاره ددست میگی 🩵💚 چشم این چند ماه سعی کردم خوش بگذرونم حالا خوش گذرونیم خوردن و خوابیدن بود 😂

همین صیح ها میرفتم باشگاه ک این رئیس سبکم گند میزنه ب اعتماد ب نفسم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

دورسرت بگردممم🪐❤️شب وروزای شگفت انگیز ودوست داشتنی زندگیت یلدایی وهمیشگی باشه رهگذر عزیزممم🫂🩵ممنو ...

قریونتتتتت برم مننن🥺🥺😍😍😍💚💚💚💚 عزیزه دل منی ک اخه 

وای از ته دلم ارزو میکنم سال دیگ این موقع یلدات راحت راحت باشی بدون کنکور و تست و ب فکر وسایل دانشگاه باشی 

قربانت عزیزم، یلدای شما هم مبارک😍😍😍اگه دوست داری که حتما بمون ولی جوابش را بده، اگه اهل جواب داد ...

من جوابش رو دادم حتی گفتم ک انصراف میدم ی مدت ادن شد باز شروع کرد 

حس ناکافی بودن بهم میده اعتماد ب نفسم میگیره 🥺🥲

از ی طرفی دوست دارم ورزشم این همه وقت گذاشتم و رحمت کشیدم نمیخوام از دستش بدم

عزیزه دلمی ک مهربونم حالا خودمم مقصرم قرص ها رو مث آدم نمیخورم 🥺!شاید ب خاطر اون یاشه ک تمرکز ندارم ...

فدات بشم گلی💕

نه واقعا قرص ها رو سر وقت بخور هنوز زیر نظر روانپزشک جلو برو تا کم کم کاملا حالت خوب بشه

دقیقا فقط خودت درکم می کنی 🫂💔

انشاالله قبول بشم تگت می کنم عزیز دلم😍

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

مرسی خوشگلم همین ک گفتی خنگ نیستی کلی حالم خوب کرد ممنونم ازت🥺این آدم همچین حرفی بهم زد کلا چند روز ...

فدات بشم عزیزم . من رزمی کار نکردم تاحالا ولی شنیدم کلا رئیسای رزمی خیلی بد اخلاقن . خودتو ناراحت نکن خوشگلم🩵🩵🩵

من ومپایر اعظم نیستم😄
قریونتتتتت برم مننن🥺🥺😍😍😍💚💚💚💚 عزیزه دل منی ک اخه وای از ته دلم ارزو میکنم سال دیگ این موقع ی ...

عزیزدلمییی ایشالااا🫂🩵

روز مامان گلتم مبارک خورشید خانممم❤️

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕
عزیزدلمییی ایشالااا🫂🩵روز مامان گلتم مبارک خورشید خانممم❤️

مرسیییییییی خوشگل خانمممم😍😍💚💚 ممنونم ازت روز مادر گل تو هم مبارک باشههههه

من خودمم مامانم😂 مامان بچه گربه

فدات بشم عزیزم . من رزمی کار نکردم تاحالا ولی شنیدم کلا رئیسای رزمی خیلی بد اخلاقن . خودتو ناراحت نک ...

خداروشکر امروز کلاس داشتیم با همین آقاهه من نرفتم آرامش دارم وگرنه باز کلی تحقیرم میکرد اعتماد ب نفسم ب چخ میداد 🫡

روز مادر گلت مبارک باشه عزیزمممم😍

فدات بشم گلی💕نه واقعا قرص ها رو سر وقت بخور هنوز زیر نظر روانپزشک جلو برو تا کم کم کاملا حالت خوب ب ...

قرص ها اگ روانشناسم بفهمه نمیخورم درست خیلی خیلی دعوام میکنه 

گاهی حوصله ام نمیکشه اجی هر روز هر روز قرص یا حال ندارم