2777
2789
عنوان

ی نفر بهم گفت گیرایی کمی داری و خنگی🥺🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 106 پست

سلام عزیز دلم خوبی? 

سوریا هستم یادت میاد؟ صحبت کردیم

متاسفانه تعلیق شدم🤦🏻‍♀

نه تنها از نظر ذهنی عالی هستی بلکه پشتکار بالایی هم داری فقط نیاز به زمان و آرامش داری تا دوباره تمرکزت برگرده

هرکسی هم از حدش گذشت بزن توی دهنش جدی می گم

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

نه عزیز دلم تو خیلیم پرتلاشو باهوشی تو موفق ترین دخترایی که دیدم کسی  که قویی و پرتلاش برا هدفاش جنگید و رسید

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رهگذرجان من تاپیک هات را میخونم، طبق حرفهای گذشتت رییس سبکت ادم بی تربیتی هست، توی جامعه ی ما هرچی ساده تر باشیو توی سری خور هستیم متاسفانه. 

مواظب باش رفتارهایی که با رییس سبکت داشتی و باعث گستاخیش شده را با همکلاسی و استاد و جراح و دکتر نداشته باشی، چون دیگه اونجا بد میشه.

شده ی چیزی بگن و سریع فراموش کنی ؟؟؟

دختر قشنگم گاهی ذهن آدم درگیره وروحش یه جای دیگست شایدم ازعوارض داروهاته وگرنه من به هوشت ایمان دارم🥲🤌🫂من تواون تاپیک امتحان نهاییا وشرایطتت بودم من وقت انتخاب رشته دیدمت وخیلی جاهای دیگه که شاید حرفی نزدم ولی تو وشرایط وحست روعمیقاااا درک کردم🙂تو بینظیری بچه اینو هیچوقت فراموش نکن من عکس دستای تورو سیو کردم توگوشیم هروقت درسا خستم میکنن به دستای قشنگ تو نگاه میکنم❤️توفقط خیلی خسته ای مدت هاست باهمه چی درجنگی اگه تو باشگاه اذیتی دیگه نرو یک ماه فقططط استراحت کن یکم به خودت برس یکم آروم بگیر🥲امیدوارم خدا قلبتو ماچ کنه وزودی ذهنت رو جمع وجور کنی😊🫂ضمنا خنگ آدمیه که بدون درنظر گرفتن قلب دیگران حرف میزنه😬👊توالماس مایی🤌💎

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕

سلام علاوه بر این درگیرایی که دوستان بهش اشاره کردن به نظرم تغذیه تم بررسی کن خیلی تاثیر داره، خوردن ترشیجات و چیزای سرد مثل پنیر و لبنیات. مرغ و... به طور مکرر باعث افت حافظه میشه

منم همینو میگم الکی رو خودت برچسب نزن بقیع هم حرف مفت میزنن

چشم مرسی خوشگلای من 🥺

ینی کلا اعتماد ب نفس منو آورده پایین همیشه خدا منو تحقیر میکنه 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

ببخشید اسی میشه به این سوال من جواب بدین ممنون میشمهم من اونو فالو دارم هم اون ولی توقسمت پروفایلش ک ...

شاید باگ اینستا هست

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

سلام علاوه بر این درگیرایی که دوستان بهش اشاره کردن به نظرم تغذیه تم بررسی کن خیلی تاثیر داره، خوردن ...

حس میکنم باید برم ب روانشناسم بگم این همه با من حرف زدی بنظرت خنگم 🥲 ببینم چی میگ ....

دختر قشنگم گاهی ذهن آدم درگیره وروحش یه جای دیگست شایدم ازعوارض داروهاته وگرنه من به هوشت ایمان دارم ...

ای جانم الهی فدات شم من 🥺🥺🥺💚💚 

مرسی ک گفتی ی هوشم ایمان داری خیلی حالم خوب کرد 

الهییییییییی خوشگلممممم🥺🥺🥺🩵🩵🩵🩵🩵🩵 چ دختر گل و مهربونی هستی هر کمکی ازم بر میاد بهم بگو حتما یاشه ؟؟

هر سوالی داشتی و هر کمکی ازم براومد 

دعا میکنم ک قبول بشی   

باز خداروشکر ک قبول شدم وگرنه اگ نمی‌شدم و این حرف می‌زد بهم دیگ خیلی داغونم میکرد 

این رئیس سبکمون هم آدم نیست همیشه خدا ی دلیلی برای تحقیر کردن من پیدا میکنه یا قد منو مسخره کرده یا گفته خیلی لاغری یا میگ خنگی هر چی از دهنش بیاد میگ ب من 🥲

ای جانم قربونت برم من🥺🩵💚

راستییییی یلدات مبارک😍😍🍉🍉🍉🔥🔥🔥

رهگذرجان من تاپیک هات را میخونم، طبق حرفهای گذشتت رییس سبکت ادم بی تربیتی هست، توی جامعه ی ما هرچی س ...

سلام خوشگلم یلدات مبارک باشه😍🔥🍉

عاره واقعا آدم بی ادبیه این اولین توهینش هم نیست

ی بار ک من پشت کنکور بودم پیله باشگاه بزن میگفتم کنکور دارم وقت نمیکنم درک نمیکرد میگفت حذفت میکنم

ی بار گقت شما ی ساله اومدی توی سبک ما ما آبروریزی و خجالت هستین ک هنوز ی شاگرد دارین 

یا مثلا ی مربی خانمش چاق بود بهش گقت چاقی 

ب من گقت قدت کوتاه و لاغری 🥴

و الانم گفت ک خنگی

ن این ب همه توهین میکنه فقط ک من نیستم ب ی مربی خانم دیگه اش هم توهین کرد اون انصراف داد رفت 

من کلی خرج کردم پول دادم و دوست دارم ورزشم و موندم 🥲

سلام عزیز دلم خوبی? سوریا هستم یادت میاد؟ صحبت کردیممتاسفانه تعلیق شدم🤦🏻‍♀نه تنها از نظر ذهنی عالی ...

سلاااااام قشنگمممم 

ای جانمممممم عزیزمم ممنونم ازت 😍🩵🩵

خیلی خیلی دوستون دارم 

ورزشم رو خیلی دوست دارم و تا الان کلی خرج کردم براش وگرنه انصراف میدادم از مربیگری این قدر این آدم بیشعور تحقیر نکنه ما رو 🥺 اما فعلا موندم دارم تحملش میکنم 

دعا میکنم ب آرزوت برسی   عاره اصلا تمرکز ندارم همون دوران کنکور هم ویاس خوررم تا تونستم ی خورده جلو بیوفتم 

نه عزیز دلم تو خیلیم پرتلاشو باهوشی تو موفق ترین دخترایی که دیدم کسی که قویی و پرتلاش برا هدفاش جنگ ...

ای جانم ممنونم ازت خوشگل خانم 

راستییییییی یلدات مبارک باشه😍😍  

خیلی حس مثبت و خوبی بهم دادین همتوننننن

خیلی دوستون دارم بچه ها

عزیزم خودت دیگه ب خودت نگو خنک

چشم🥺

ای جانم ممنونم ازت خوشگل خانم راستییییییی یلدات مبارک باشه😍😍 خیلی حس مثبت و خوبی بهم دادین همتونن ...

فدات عزیزم یلدای توهم مبارک ❤🌹

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹