2777
2789
عنوان

فقط خانومای متاهل بیان و نظر بدن

81 بازدید | 6 پست

سلام من تو عقدم اعصابمم کاملا خط خطی😭💔

کلا تولدم ک برام چیزی نگرفتن

ینی اینجوری بود ک مادرم شام دعوتشون کرد ک جشن بگیرن من سوپرایز شم

همسرم ک جدا برام کادو خرید خاهرشوهرم۱۶سالشه یه سری وسیله میفروشه از اونا دوتیکه به عنوان کادو داد بهم

بعد ما خودمون کیک گرفته بودیم

ولی همسرم و خونوادشم با کیک اومدن

روز دختر هم بهم چیزی ندادن...

حالا علاوه بر روز مادر و اینا هم تولد مادرشوهرم هست هم پدرشوهرم

بنظرتون من چیزی باید بگیرم؟؟؟؟

خودم اصلا دلم نمیخاد چیزی بخرم بد نمیشه؟

خب شوهرت کادو داده دیگه بعدم عزیزم روز دختر انتظار داشتی مادر شوهرت بهت کادو بده؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

روز دخترباید کادوبدن خونواده شوهر این جدیده؟؟؟؟

بعد تولدت خب باید چیکار میکردن جشن میگرفتن😐😐

انتظاراتتونو از بقیه بیارین پایین هیچ وظیفه ای ندارن هرکاریم کردن لطفشون بوده شماهم درهمون حد جبران کن

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب شوهرت کادو داده دیگه بعدم عزیزم روز دختر انتظار داشتی مادر شوهرت بهت کادو بده؟

نمیدونم والا تو یایت دیدم طرف نوشته بود عقدم

روز دختر بهم فلان کادو دادن

تولدم اینو دادن

حالا من نولدشون چی بدم

منم الان گفتم بهم چیزی ندادن همین

روز دخترباید کادوبدن خونواده شوهر این جدیده؟؟؟؟بعد تولدت خب باید چیکار میکردن جشن میگرفتن😐😐انتظارا ...

چی میگی عزیزم جشن چی؟

خب اومدن ی کادو میاوردن توقع زیادیه

وقتی ما دعوت کردیم

شام دادیم😐

چی میگی عزیزم جشن چی؟خب اومدن ی کادو میاوردن توقع زیادیهوقتی ما دعوت کردیمشام دادیم😐

شام دادین یعنی انتظار کادو داشتین خب شام نمیدادین😐وا

مهم همسرته ک هدیه داد خونوادش هیچ وظیفه ای ندارن کیک گرفتن کافیه 

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
شام دادین یعنی انتظار کادو داشتین خب شام نمیدادین😐وامهم همسرته ک هدیه داد خونوادش هیچ وظیفه ای ندار ...

ن قطعا گشنه کادو نیستم ک واسش شام بدم

ما شخصیتمون اینجوریه ک اگ دعوت شیم دست خالی نمیریم

شاید شماها عادتتون هست ک دست خالی برید

کیکم مگ علم غیب داری

همسرم خودش خریده!