2777
2789
عنوان

وقتی عربی وزن میخونی

106 بازدید | 22 پست

صبح یک ساعت عربی خوندم وزن هارو از صبح تا حالا دارم میخونم و بشکن میزنم و میرقصم فکر کنم دیوونه شدم 

افتعل یفتعل افتعال 

انفعل ینفعل  انفعال😁🤣

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا همه بیاید وسطططط 🤣🤣🤣

من اتحادهای مثلثاتی رو با شعر حفط می‌کردم

و رمز های جدول تناوبی شیمی 🤣🤣

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
حالا همه بیاید وسطططط 🤣🤣🤣من اتحادهای مثلثاتی رو با شعر حفط می‌کردمو رمز های جدول تناوبی شیمی 🤣🤣

من از عربی متنفرم موقع خوندنش میخوام کتاب رو جر بدم

همینجوری با بشکن و اینا بهم خوش گذشت امروز خوشم اومد🤣

من از عربی متنفرم موقع خوندنش میخوام کتاب رو جر بدمهمینجوری با بشکن و اینا بهم خوش گذشت امروز خوشم ا ...

دقیقا منم از عربی متنفرم 

بلکه همون با شعر و اینا بخونی یکم قابل تحمل بشه 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
دقیقا منم از عربی متنفرم بلکه همون با شعر و اینا بخونی یکم قابل تحمل بشه

انسانی هم من خاک بر سر اومدم تخصصی هست عربی چاره ای ندارم باید همینجوری کار کنم 

من یه جوری ام اگه با درسی حال نکنم واسش وقت نمیزارم تاریخ رو دوست ندارم از اون تا حالا پدرم رو درآورده 

منی که ادبیات عرب میخونم تا اخر عمر عشق و حالیه باب هست اِفعَوعَل یَفیَوعِلُ اِفعِیعَال فعل عشب ببر ...

🤣🤣🤣یا خدا من خوندمش خندم گرفت 

منم ک عربم ولی عربیم ۱۷بود بقیه عربا۲۰میگرفتن اینایی ک یاد میدن ی چیزای چرته حتی اگه بری عربستان تو حرفات لازم نمیشه بگی فکر آدمو با اموزششون بهم میریزن 

🍃برای خوشبخت شدنم ی صلوات میفرستی؟💐