fatemehff999 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 1811 عنوان وقتی عربی وزن میخونی 106 بازدید | 22 پست صبح یک ساعت عربی خوندم وزن هارو از صبح تا حالا دارم میخونم و بشکن میزنم و میرقصم فکر کنم دیوونه شدم افتعل یفتعل افتعال انفعل ینفعل انفعال😁🤣 یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه امروز | 13:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
101_spongebob عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 1442 رای رای رای رای رای🤣 امامرضا..🥲❤️ کاربریدستدونفرهمنودوستم..🫂
fatemehff999 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 1811 😂😂دقیقا منم همینم من تازه دهمم تا دوازدهم چی بشم 😁🤣 یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه
fatemehff999 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 1811 چند تا باب هست ۸ تا باب معلممون درس داده گفته حفظ کنین منم از صبح دارم با خودم میخونم و بشکن میزنم 🤣 یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه
کاربر_نینیسایت عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4170 حالا همه بیاید وسطططط 🤣🤣🤣من اتحادهای مثلثاتی رو با شعر حفط میکردمو رمز های جدول تناوبی شیمی 🤣🤣 کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile# ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار! که من به پیری برسم
fatemehff999 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 1811 حالا همه بیاید وسطططط 🤣🤣🤣من اتحادهای مثلثاتی رو با شعر حفط میکردمو رمز های جدول تناوبی شیمی 🤣🤣 من از عربی متنفرم موقع خوندنش میخوام کتاب رو جر بدمهمینجوری با بشکن و اینا بهم خوش گذشت امروز خوشم اومد🤣 یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه
کاربر_نینیسایت عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4170 من از عربی متنفرم موقع خوندنش میخوام کتاب رو جر بدمهمینجوری با بشکن و اینا بهم خوش گذشت امروز خوشم ا ... دقیقا منم از عربی متنفرم بلکه همون با شعر و اینا بخونی یکم قابل تحمل بشه کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile# ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار! که من به پیری برسم
یاحسینجانم عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 5974 من تازه دهمم تا دوازدهم چی بشم 😁🤣 منی که ادبیات عرب میخونم تا اخر عمر عشق و حالیه باب هست اِفعَوعَل یَفیَوعِلُ اِفعِیعَال فعل عشب ببر قشنگ اهن معروف میشه
fatemehff999 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 1811 دقیقا منم از عربی متنفرم بلکه همون با شعر و اینا بخونی یکم قابل تحمل بشه انسانی هم من خاک بر سر اومدم تخصصی هست عربی چاره ای ندارم باید همینجوری کار کنم من یه جوری ام اگه با درسی حال نکنم واسش وقت نمیزارم تاریخ رو دوست ندارم از اون تا حالا پدرم رو درآورده یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه
fatemehff999 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 1811 منی که ادبیات عرب میخونم تا اخر عمر عشق و حالیه باب هست اِفعَوعَل یَفیَوعِلُ اِفعِیعَال فعل عشب ببر ... 🤣🤣🤣یا خدا من خوندمش خندم گرفت یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه
jمحمدومحیاz عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 1479 منم ک عربم ولی عربیم ۱۷بود بقیه عربا۲۰میگرفتن اینایی ک یاد میدن ی چیزای چرته حتی اگه بری عربستان تو حرفات لازم نمیشه بگی فکر آدمو با اموزششون بهم میریزن 🍃برای خوشبخت شدنم ی صلوات میفرستی؟💐