2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستگی به مرکز داره. جایی که من میرم 1/100 میگیره

ولی از من میشنوی کرک هارو لیزر نکن ضخیم میشن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

بستگی به برند لیزر

کلینیک و شهر زندگی

و نوع پوستت داره

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
بستگی به مرکز داره. جایی که من میرم 1/100 میگیرهولی از من میشنوی کرک هارو لیزر نکن ضخیم میشن

همه جام ضخیمن مثل مردام روش شکمم پشت کمرم سینه و قفسه سینه پاهام 

بخاطر اینکه کورتون خوردم اینحور شدو

همه جام ضخیمن مثل مردام روش شکمم پشت کمرم سینه و قفسه سینه پاهام بخاطر اینکه کورتون خوردم اینحور شدو

فک کنم تا اینجور داروهارو میخو ی اثر نداره لیزر

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

جدی؟ ولی خیلی جاها بالای ۱۳ یا ۱۴ میلیون میگیرن اون چیه؟

شاید لیزر جوانسازی یا سفید کنندست و کلا یه جلسه باشه