زنگ زدم بهش با توپ و تشر ك چرا فلان کارو انجام ندادی ؟برگشته میگه مگه من آدمتم ؟گفتم آره آدممی ، گفت توام حوامی . . دعوا تموم شد :))♥️.دلم برای اون شخصی که هنوز توی زندگیم نیومده میسوزه،بنظرم روز هاش داره به تباهی میره و باید هرچی زودتر پیدام کنه😅🙄چون من تموم قربون صدقه ها،ناز و عشوه ها،متن ها و شعر هایی که نصف شب نوشتم،پست های عاشقونه ایی که تو اینستا سیو کردم،تیشرت های ست و.. رو نگه داشتم برای اون کسی که هنوز پیداش نشده🥱مهم نیست که دوست هام بهم میگن سَردی،سنگدلی بزار فقط من بدونم که دلم میخواد یکبار عشق رو تجربه کنم و فقط برای اون صَد خودم بزارم🌱
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خیلی موقعیت سختیهاینکه بلد نباشی ذوق کنیو بدتر اینکه از قبل هم برنامه رو فهمیده باشه دیگه اصلا نمیتک ...
اخه با شوهر آبجیم خیلی راحتم شوخیمیکنم
قبلا یبار سوپرایزم کرد با لبخندنگاش کردم گفتم افرین توم ازین کارت بلدی😐😂ازون روز سوژه م کردن🥴میخام امروز یکم مودب باشم خوشحال شم🤣
زنگ زدم بهش با توپ و تشر ك چرا فلان کارو انجام ندادی ؟برگشته میگه مگه من آدمتم ؟گفتم آره آدممی ، گفت توام حوامی . . دعوا تموم شد :))♥️.دلم برای اون شخصی که هنوز توی زندگیم نیومده میسوزه،بنظرم روز هاش داره به تباهی میره و باید هرچی زودتر پیدام کنه😅🙄چون من تموم قربون صدقه ها،ناز و عشوه ها،متن ها و شعر هایی که نصف شب نوشتم،پست های عاشقونه ایی که تو اینستا سیو کردم،تیشرت های ست و.. رو نگه داشتم برای اون کسی که هنوز پیداش نشده🥱مهم نیست که دوست هام بهم میگن سَردی،سنگدلی بزار فقط من بدونم که دلم میخواد یکبار عشق رو تجربه کنم و فقط برای اون صَد خودم بزارم🌱