2777
2789
عنوان

تا حالا تنهایی خرید رفتین

280 بازدید | 39 پست

تفریح و اینا رو منظورم نیست 

منظورمم این نیست که عااای از بی کسی تنها رفته باشین و بگم ناراحت کنندست😅

من نمیدونم چرا اصلا اعتماد به نفس این کار رو ندارم واسه کارهای دیگه تنها میتونم قشنگ برم اصن برام مهم نیست هاااا ولی خرید کردن تنها به نظرم به شدت سخته و یجوریه تنها واسه خودت تو پاساژ بگردی؟ حتی وقتی تنها رفتم یجا کاری داشتم از کنار پاساژا نمیتونم رد شم فروشنده ها قطار وایستان دم در بشدتتتت معذب میشم، امروز میخوام برم خرید ولی اصن دلم نمیخواد به کسی بگم یجورایی میخوام خودمو اذیت کنم تا این حس از بین بره تو وجودم

شماها میرین تنها خرید؟عادیه براتون؟کلا یچیز عادیه تنها خرید رفتن؟حس میکنم همه اکیپی یا دو نفره میرن و حتی جلو فروشنده ام یجوریه یا مثلا یه آشنا ببینم با خودش میگه عه ابن تنها اومده خرید! توروخدا نپرین بهم که چه طرز فکری من اذیت میشم اومدم بهتون بگم که اگه عادیه بهم بگید تا بدون استرس و حس بد بتونم برم خریدم رو انجام بدم از خودتون بگید تنها میرید یا ن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خیلی

|•کاربر فزووعےہخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ (همون راز_مامانیییی) فیک و دروغگو هستن لطفا وقت باارزشتونو صرف شرکت در تاپیک‌های این کاربرها نکنید•| |•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

خیلی عادیه. انقدر برو تا از سرت بیفته 

من اندازه موهای سرم رفتم 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

منم تا پارسال همیشه عادت داشتم با دوستام یا مامانم برم خرید 

اتفاقا فهمیدم تنها خرید کردن خیلی بیشتر حال میده 

سریع تر هم کارت تموم میشه 

برو و اعتماد ب نفس داشته‌ باش

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀